Columbia Kayak Sezonunu Açıyor

Alışveriş Alışveriş Columbia Kayak Sezonunu Açıyor

Tarihler: 16 Şubat 2009 Pazartesi ~ 22 Şubat 2009 Pazar

Firma: Columbia

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 16, 2009 ~ Şub 22, 2009
COLUMBIA KAYAK SEZONUNU AÇIYOR!
Kayak sezonuna merhaba dediğimiz şu günlerde Columbia, kayak koleksiyonu ile hem teknoloji hem de şıklığı bir arada sunuyor.
Kayak sezonunu açan Columbia, yeni kayak koleksiyonu ile hem teknoloji hem de şıklığı bir arada sunuyor. Columbia Kayak Koleksiyonu içinde yer alan bayan Dawson Island Kayak Montu, su geçirmez nefes alabilir Omni-Tech® özelliği ile öne çıkıyor. Omni-Tech suyu uzakta tutup ve teri dışarı atarak her durumda kuru kalmanızı sağlıyor. Beyaz, yeşil ve siyah renklerde satışa sunulan mont, su geçirmez özel dikişlere ve değerli eşyalar için özel fermuarlı bölmeye sahip. Vücut ısısını dengeleyip daha fazla nefes almasına izin veren kol altı fermuarları olan montun bel bölgesinde yer alan ayarlanabilen kar torbası karın içeri girmesini önlüyor. Bu mont ile kullanılabilecek Woodstock Kitten Kayak Pantolonu gününüzün çoğunu yamaçlarda geçirmenize yardımcı olacak şekilde tasarlanmış. Beyaz ve siyah renkleri mevcut olan pantolon, su geçirmez nefes alabilir Omni-Tech® özelliğine sahip. Suyun girebileceği kritik dikiş yerleri ise yalıtımlı.

-32 dereceye kadar ısı yalıtımı sağlayan Sierra Powder Kar Botu, hafif ve darbe emici Techlite™ tabana sahip. Şıklığınızı tamamlayacak beyaz ve siyah renklerdeki Sierra Powder Kar Botu’nun özel tasarımlı iz bırakmayan Omni-Grip® alt tabanı, kauçuk bileşeni ile kaymayı önler.
Columbia kadın kayak koleksiyonu kayak merkezlerinin yükselen yıldızı…
Dawson Island Kayak Montu Fiyatı: 275YTL
Woodstock Kitten Kayak Pantolonu Fiyatı:178 YTL
Sierra Powder Kar Botu Fiyatı:139YTL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT