Columbia’dan Sizin İçin Çok Özel Fiyatlar

Alışveriş Alışveriş Columbia’dan Sizin İçin Çok Özel Fiyatlar

Tarihler: 26 Ağustos 2010 Perşembe ~ 26 Eylül 2010 Pazar

Firma: Columbia

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 26, 2010 ~ Eyl 26, 2010
Columbia’dan Sizin İçin Çok Özel Fiyatlar

Columbia yaz sezonu ürünlerinde % 25 indirime girdi. Columbia, outdoor serüvenleriniz için Trail, şehir yaşamında ve seyahatlerinizde tercih ettiğiniz Travel ve su ile iç içe yaşamayı sevenler için hazırlanan Water koleksiyonları şimdi özel fiyatları ile satışa sunuluyor.

Rahatlık ve teknolojiyi bir arada sunan Columbia koleksiyonunda gömlekten t-shirte, pantolondan şorta, ayakkabıdan sandalete kadar bir çok ürün bulunuyor. Columbia yaz koleksiyonu 3 kategoriden oluşuyor. Trail Koleksiyonu yaşamın anlamını outdoor serüvenlerinde arayanlar için tasarlandı. Tarz ve kalitenin birleştiği Travel Koleksiyonu kullanımı kolay seyahat giysilerinden oluşuyor. Kayaking’den wakeboarding’e kadar çok çeşitli su sporlarını kapsayan Water Koleksiyonu, suyla iç içe yaşamayı sevenlere hem koruma, hem de konfor sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT