Converse 2010 Sonbahar Koleksiyonu’nu Sunar

Alışveriş Alışveriş Converse 2010 Sonbahar Koleksiyonu’nu Sunar

Tarihler: 15 Eylül 2010 Çarşamba ~ 15 Ekim 2010 Cuma

Firma: Converse

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 15, 2010 ~ Eki 15, 2010

Converse 2010 Sonbahar Koleksiyonu’nu Sunar
Sanat ve Rock and Roll’u günümüzden geleceğe taşıyan Chuck Taylor All Star, 75. Yaşını kutlayan Jack Purcell, yeniden raflarda yerini alan One Star Classic’74, 35. yılını özel bir koleksiyon ile kutlayan Star Chevron, çocukların bir numarası Converse Kids ve ayakkabı koleksiyonunu tamamlayan t-shirt, eşofman, sweatshirt, mont ve şapkalar…Converse 2010 Sonbaharına çok özel koleksiyonlarla merhaba diyor…

Yeni Sezon Chuck Taylor All Star Koleksiyonu, Sanat ve Rock and Roll’u Günümüzden Geleceğe Taşıyor
Bu sezon Chuck Taylor Koleksiyonu’nda, Converse (PRODUCT) RED ürünleri, Woolrich ve Op Art ile gerçekleştirilen işbirlikleri de dahil olmak üzere tüm koleksiyonda cesur renkler ve eğlenceli tarz dikkat çekiyor.
Hareket yanılsaması, ışık ve optik oyunların yeni değerler olarak sunulduğu optik sanat akımından ilham alan Converse Op Art koleksiyonunda soyut görünümlü geometrik tasarımlar çalışıldı. Siyah, beyaz, pembe ve gri tonları renk kombinasyonlarında ağırlıklı olarak kullanıldı. Converse yeni sezonda, sanatı ve rock and roll’u bir arada kullanırken, Cup modeli ile ikonlaşmış silüete her an her şeye hazır, heyecan verici ve modern bir dokunuş katıyor. Chuck Taylor All Star Cup ayakkabıları yumuşak tabanları ve kaliteli tasarımıyla konfor sağlarken, tarzıyla dikkat çekiyor. Tek renkli ayakkabı yüzleri, iddialı tonlarda süet modeller ve pürüzsüz, ‘cool’ beyaz ve griler mevcut.
Slouchy modeli ise casual, cool, seksi havası ile sahne arkasına giriş kartı havası taşıyor, Rock and roll’un yılların eskitemediği ruhunu ve günümüzün tarzını birleştiriyor. Bayanlara yönelik yepyeni bir Chuck Taylor All Star silüeti sunan, bilekli ve rahat Slouchy modeli, bilek kısmında bollaşıyor; böylece Chuck Taylor modelinin klasik rock and roll havasını iyice ateşliyor.
Ayrıca klasik Chuck Taylor modelinin bilekli versiyonlarına bu sezon canlı renklerde çoraplar eşlik ediyor. Klasik siyah Chuck’larda pembe çorap, gride ise mor çorap var. Converse (PRODUCT)RED Paint Brushstroke modelleri müthiş görüntülerinin yanı sıra Afrika’da AIDS savaşına karşı (RED)™ kampanyasına destek sağlıyor. Geleneksel Woolrich Hunter ekose kumaşıyla üretilen ayakkabı serisi, tarz sahibi kişilerin ayaklarını sıcak tutacak.

Jack Purcell 75. Yaşını Kutluyor
Tarzı kadar isyankar bir ruha da sahip olan Jack Purcell koleksiyonu Sonbahar 2010’da 75. yaşını kutluyor. Bu sezonun ürünleri, arşivden çıkarılıp güncellenmiş silüetler ve 20. yy. başlarına ait tekniklerle bizi 1930’lara götürüyor. İlk kez 1930’larda ortaya çıkan Brogue tekniğinin güncel versiyonu, deriye ayakkabı cilası uygulanması ve sezona özgü yeni bir kumaş boyası gibi özelliklerle bu sezonun ayakkabıları cesur bir tarza sahip. Sonbahar 2010 koleksiyonu, cesur, zarif ve Jack tarzı olan klasik silüetler, zengin deriler ve el dikişi detaylar Jack Purcell’in mirasını daha da genişletiyor.
İlk kez 1930’lu yıllarda, orijinal Jack Purcell silüetlerinden biri olarak satışa sunulan Johnny modeli, klasik Jack Purcell tarzına geleneksel bir bakışı yansıtıyor. Modelin, natürel/denizci mavisi ve zeytuni/balıkçıl renk seçenekleri sonbahar sezonu için tek kelimeyle mükemmel. Klasik Brogue ayakkabılarından esinlenen bir diğer model ise, bitmemiş hissi verilmiş, günümüze uyarlanmış dört deri versiyonu ile koleksiyonda yerini alıyor. Brogue Leather koleksiyonu, geleneksel Brogue görünümünü Jack Purcell silüetiyle birleştirerek erkek giyimini farklı bir yere taşıyor.
Jack Purcell Shoe Polish Leather modelinde siyah başrolde yer alıyor. Aynı renkteki bağcık delikleri ve yuvarlak bağcıkların ayrıcalıklı bir dokunuş getirdiği deri silüetler, donanma mavisi/beyaz, çikolata/beyaz ve yaban mersini/beyaz renk seçenekleriyle de sunuluyor.

One Star Classic’74 Yeniden Raflarda
İlk kez 1974`te satışa sunulan Orijinal One Star ayakkabısı, rahat görünümü ve temiz silüeti sayesinde kısa süre içinde tüm zamanların en sevilen spor ayakkabılarından biri haline geldi. ‘70’li, ‘80’li ve 90’lı yılların sörf, kaykay ve grunge akımını benimseyenlerin tercih ettiği One Star bir ikona dönüştü. Sonbahar 2010 koleksiyonunda yer alan One Star Classic ’74 orijinal One Star’a saygı duruşunda bulunmakla birlikte yepyeni bir silüete sahip. Koleksiyonda yer alan sekiz tarz, en kaliteli süet kumaşlarla ve yaklaşan sezona uygun zengin renklerde üretildi.

Star Chevron’un 35. Yılına Özel Koleksiyon
Star Chevron ailesi içindeki Classic Trainer ve Nylon Trainer 75 modellerinin 35. yıldönümünde Converse, geçmişin kort ve koşu pistlerindeki orijinal silüetleri ve renkleri yeniden üretiyor. Naylon ve süet ayakkabı yüzleri ve kama biçimli taban gibi eski tarz ayrıntılar, göz alıcı klasik renklerle bir araya gelip bütün koleksiyona sportif ve canlı bir hava katıyor.
Aslen 1970’li yıllarda koşu için tasarlanan Auckland Racer, jogging trendinin ilk yıllarındaki öncüleriyle özdeşleştirilen bir mirasa sahip. Bugün ayakkabının sade silüetini, ağ naylon kumaştan bir yüz, süet kenarlar ve deri bir Star Chevron logosu oluşturuyor.
Sonbahar yaklaşırken, Star Player modelleri lastik çoraplı yüzleriyle capcanlı renklere bürünüyor. Deri, kanvas ve jarse versiyonları bulunan Star Player Sock modellerinin ‘retro’ bir görünümü var. Nostaljik bir dokunuşa sahip olan Star Player EV Leather ayakkabısı da, zengin derisi, kontrastlı dikişleri ve klasik renkleriyle günümüzün tarzını yansıtıyor. Bir yaşam tarzı olarak basketbolu seçenlerin kendini ifade biçimi olan Free Agent modeli, ‘80’Ii yıllara kadar giden çeşitli orijinal Converse tarzlarından ilham alan yeni bir silüet. Ayakkabı yüzü zengin deri malzemeden oluşuyor ve pürüzsüz deri astarı ayakkabıya ultra konfor katıyor.

Çocuklar Bu Koleksiyona Hayran…Converse Kids
Daima renkli ve eğlenceli olan Converse Kids 2010 Sonbaharında da bu ilkesinden vazgeçmiyor. Büyükler için vazgeçilmez bir klasik olan Chuck Taylor All Star koleksiyonu çocuklar için de bir numara. Çeşitli renk ve desenlerde hazırlanan Chuck Taylor koleksiyonu minik hanımları ve beyleri mutlu edecek. Kürklü, ekoseli ve süet ürünler miniklerin tarzlarını tamamlıyor. Deri ürünlerin yanı sıra kanvas ve süet ürünlerde bu sezon koleksiyonunda yer alıyor.

Ve Tekstil Koleksiyonu
Converse 2010 Sonbahar Tekstil Koleksiyonu, içinizi ısıtacak ürünler ile dolu. Converse temalı baskıları ile her sezon dikkat çeken t-shirt ve sweat shirtler yine gözde. Bu ürünleri rengarenk eşofman altları ile tamamlayabilirsiniz. Soğuyan havalarda kurtarıcınız olacak kaban, mont ve anoraklar hem erkeklere hem de kadınlara hitap ediyor. Kasketler sizi rüzgardan korurken bere koleksiyonu sizi ısıtacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT