Converse 2010 Sonbahar Koleksiyonunu Sunar

Alışveriş Alışveriş Converse 2010 Sonbahar Koleksiyonunu Sunar

Tarihler: 09 Kasım 2010 Salı ~ 09 Aralık 2010 Perşembe

Firma: Converse

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 9, 2010 ~ Ara 9, 2010

Sanat ve Rock and Roll’u günümüzden geleceğe taşıyan Chuck Taylor All Star, Op Art ve Music koleksiyonlarında cesur renkleri ve eğlenceli tarzı ile dikkat çekiyor.

Hareket yanılsaması, ışık ve optik oyunların yeni değerler olarak sunulduğu optik sanat akımından ilham alan Converse Op Art koleksiyonunda soyut görünümlü geometrik tasarımlar çalışıldı. Siyah, beyaz, pembe ve gri tonları renk kombinasyonlarında ağırlıklı olarak kullanıldı.

Rock and roll’un isyan bayrağını çektiği yıllarda şüphesiz Chuck Taylor All Star ayakkabıları da üstüne düşen görevi yerine getirdi. İlhamını asi gençlerden alan bu koleksiyon, gençlerin kendi tarzlarını oluşturmaları için tasarlandı.

Slouchy modeli casual, cool, seksi havası ile sahne arkasına giriş kartı havası taşıyor, Rock and roll’un yılların eskitemediği ruhunu ve günümüzün tarzını birleştiriyor. Bayanlara yönelik yepyeni bir Chuck Taylor All Star silüeti sunan, bilekli ve rahat Slouchy modeli, bilek kısmında bollaşıyor; böylece Chuck Taylor modelinin klasik rock and roll havasını iyice ateşliyor.

Ayrıca klasik Chuck Taylor modelinin bilekli versiyonlarına bu sezon canlı renklerde çoraplar eşlik ediyor. Klasik siyah Chuck’larda pembe çorap, gride ise mor çorap var.

Gerçek bir yıldız olma maceranız yalnızca ayağınıza bir çift Chuck Taylor All Star ayakkabısı geçirmenizle başlayabilir. Yıldız desenli Chuck Taylor All Star Big Star Print modelinde, ikonlaşmış orijinal silüeti cesur renkler ve motifler süslüyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT