Converse “Spark” ile İlkbahar Sezonu’na Hızlı Giriyor

Alışveriş Alışveriş Converse “Spark” ile İlkbahar Sezonu’na Hızlı Giriyor

Tarihler: 22 Mart 2010 Pazartesi ~ 02 Nisan 2010 Cuma

Firma: Converse

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 22, 2010 ~ Nis 2, 2010
Converse 2010 İlkbahar Koleksiyonu “Spark(Kıvılcım)” ile genç sanatçılara destek veriyor.

Bu sezonun başrolünde dünyanın dört bir yanından, her biri büyük beğeni uyandıran stil ve yaklaşıma sahip genç sanatçılar yer almaktadır. Converse sanatçılara ve eserlerine, gelecek nesillere de yol gösterebilmeleri için ışık tutuyor. Spark koleksiyonu sanatçıların, yarattıklarını ve yaşam tarzlarını ve desteklemek için oluştu. Spark koleksiyonu için Converse, 7 farklı ülkeden 7 şaşırtıcı genç sanatçı ile birlikte çalıştı.

Her sezon vazgeçilmez modellerine yeni renk, desen ve stiller ekleyen Converse, yaratıcı, neşeli ve dinamik bir bahar müjdeliyor. Tekstil koleksiyonunda yer alan t-shirt, eşofman, sweatshirt, ve yağmurluklar canlı renkleri ile baharın enerjisini kıyafetlerimize taşıyor.

Punk Rock ve Pop Art Chuck Taylor All Star Ürünleri’nde Buluşuyor…
Converse 2010 İlkbahar Sezonu Chuck Taylor All Star Koleksiyonu’nda dünyayı değiştiren müzik ve sanatçılara yer veriyor.

Converse Chuck Taylor All Star Punk Koleksiyonu, aynı punk müzik gibi sarsıcı, anlamlı ve özgün tasarımdan oluşan bir seriden oluşuyor. Bu sezonda yer alan ilk müzik grubu The Clash, orijinal İngiliz punk rock dalgasının bir parçası. Clash serisinde kurukafa ve kemik logolu rock sembolleri yaygın olarak kullanılmakta.

Amerikan yeni dalga ve punk rock’ın tanımlanmasında önemli bir yere sahip olan Blondie ise, kısa ve öz şarkıları, rock, hip hop ve reggae’yi birleştiren yepyeni soundları ile müziği farklı bir düzeye çıkardı. Grup üyelerinin sürekli giydiği Chuck Taylor All Star ayakkabıları Blondie albüm kapağı grafikleri, logolar ile gruba ithaf ediliyor. Koleksiyonun dikkat çeken ürünleri arasında özellikle rock seven kadınlar için tasarlanmış zebra desenli Chuck Taylor All Star Light ayakkabı yer almakta.

Chuck Taylor All Star Pop Art Koleksiyonu
Sanat bir zamanlar yüksek ve erişilemez bir şey olarak görülürdü, ta ki gözüpek sanatçılar gündelik hayatlarından yansıyan yalın öğeleri alıp yeni, beklenmedik ifadelere yerleştirene kadar. Bu devrim anı “pop art” olarak adlandırıldı. Yeni ve taze şeyler yaratmayı amaçlayan sanatçılar kalıpları yıkıp sanatı ebediyen değiştirdiler.

Pop Art hareketinin ilk öncülerinden biri olan Robert Indiana’nın ikonik “LOVE” motifi dünya çapında iyimserliğin büyük sembolü olarak tanınmaktadır. Bu koleksiyon kendi yolunu izlemeyi seçen ve iyimserlik ve umut sembolleri yaratan kişilere adanmıştır. Koleksiyon, Robert Indiana’nın ikonik “LOVE” yapıtının orijinal renk tekrarlarından esinlenmiştir.

AIDS ile Mücadele için : “Converse RED LOVE”
Afrika’da AIDS ile mücadele için tasarlanmış Converse RED LOVE tüketicilere kendilerini birden fazla yoldan ifade etme olanağı sunmakta. Bugüne kadar sanatçıların yarattıkları Converse RED ürünleri, bu sezon herkesi yaratıcılıklarını ifade etmeye çağırıyor.

Yılın Her Günü İçin : Chuck Taylor All Star Slim
Kuralları çiğnemeden önce onları öğrenmeniz gerektiğini ispatlayan Slim standart olanı alıp, orijinal Chuck Taylor All Star ayakkabının daha sade ve yalın bir versiyonuna dönüştürüyor. Chuck Taylor siluetinin ikonik tasarım hatlarını koruyan Slim, çağdaş ama aynı zamanda klasik görünümü ile yıl boyu giyim için mükemmel bir ayakkabı.

Ayrılmaz İkili Converse ve John Varvatos
Converse’in zengin basketbol geleneği ve John Varvatos’un rock n’ roll tutkusu ve detaylara gösterdiği özenden esinlenen “Converse by John Varvatos İlkbahar Koleksiyonu” klasik Converse tasarımlarını trende uygun tarzda yeniden ele alıyor. Pro Leather 76 ve Star Player gibi ikonik stiller John Varvatos Converse koleksiyonunda ilk kez sunuluyor. Star Chevron logosunu taşıyan bu klasik stilin yorumunda lüks deriler, özel logo tasarımları ve etkiyi güçlendiren cila ve son kaplamalar var.

Jack Purcell Yeni Koleksiyonu ile Denizlere Açılıyor
Jack Purcell bu sezon deniz esintileri taşıyor. Sezonun en parlak renk ve stillerini bu koleksiyonda bulacaksınız. Renk ağartma, dikişli kanvas ve kendine özgü denizcilik işaretli tasarımlar klasik modellere yeni bir hava katıyor.

Koleksiyonun dümeninde Converse için yepyeni bir siluet olan Edward Boat ayakkabılar var. Klasik yat ayakkabısı üst kısmı olan Edward Boat ayakkabılarında kaymayı önleyici arka taban ve su korumalı orta taban bulunuyor. Çapraz dokuma kumaş olarak sunulan ayakkabı iyimser ve ikonik Jack Purcell gülümsemesi ile tamamlanıyor.

Klasik tarza yeni bir yaklaşım getiren Jack Purcell Low Profile modellerinde ise rahat, inceltilmiş taban ve el dikişli detaylar var. Bu modellerde kullanılan kanvas işleme teknikleri, su lekesi paterni ve bağcık stilleri ile rahat bir görünüm elde edilmiş.

Klasik Jack Purcell serisi ise bu sezon, kumaş boyaları, özel tekstil malzemeleri ve gökkuşağı renkleri ile ilkbaharı selamlıyor. Çeşitli renklerde sunulan kumaş boyalı Jack Purcell ayakkabılarında güneşte solmuş şezlongları hatırlatan tonlar var. Pas görünümlü bağcık gözleri ise, ayakkabıya özel bir detay katıyor.

Converse Premiere One Star, İlkbahar Sezonun’da Yeniden Raflarda
İlk One Star ayakkabı 1974 yılında piyasaya çıktı ve kısa sürede tüm zamanların en favori spor ayakkabılarından biri oldu. İncelen tabanı ile çok büyük beğeni toplayan One Star modelleri yeni sezon koleksiyonunda da yerini alıyor. Sokak modasını benimseyenlerin gözdesi olacak özgün ve rahat ayakkabıların yer aldığı One Star koleksiyonu, trendleri takip ederek, sportif ve casual görünmeyi sevenlere yönelik alternatifler sunuyor.

Vazgeçilmez Star Player
İkonik Star Chevron stilini Converse silueti ile birleştiren Star Player modeli bu siluet ile gerçek bir devrim yaratıyor. Bu ayakkabı sezona yeni bir boyut getiriyor ve sahalardan sokaklara her yerde kendini gösteriyor. Geçmişi ve bugünü bir araya getiren seri, Converse’nin eskimeyen stilinin göstergesi.

Converse Skate Bu İlkbaharda Kaykay Geleneğine Sadık Kalıyor
Converse kaykay dünyasına Skate koleksiyonu ile geri dönüyor. Geleneksel kaykay ve paten ayakkabı siluetleri Converse yorumu ile karşımıza çıkıyor

Başkaldırının Simgesi Star Chevron Spor Yaparken de Yanınızda
Converse, İlkbahar için hepsi başkaldırı ruhu ile işlenmiş Star Chevron koleksiyonunu sunuyor. Bu seride yer alan Star Player, Converse markasının DNA’sını oluşturan sportif stile öncülük ediyor. Kadınlar için kadınlar tarafından tasarlanan ve orijinal Weapon ayakkabının yeni bir yorumu olan Lady Weapon modelleri, sportif tarz ile modern görünümü birleştiriyor.

Koşmak Converse ile Daha Zevkli
Eski zamanların Converse koşu ayakkabılarının izinden giden ama günümüzün koşucuları düşünerek tasarlanmış iki yeni model. Auckland Racer ayakkabıları naylon ve süet detayları ve çeşitli renkleri ile hızlı ve hareketli. Kadınlar için tasarlanmış olan Nylon Trainer koleksiyonu ise; dikkat çekici renk ve çizgilere sahip.

Converse Yıldızı Tüm Ürünlerde
Converse 2010 İlkbahar Tekstil Koleksiyonu, canlı renklerle bezenmiş, müzik ve spor temalarını neredeyse her ayrıntıda fark edebileceğiniz bir koleksiyon. Spor kesimleri ve dikkat çekici baskıları ile oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip t-shirtler, sarı, mor, pembe ve turkuaz gibi sezon renklerinin yanında siyah, beyaz ve gri gibi vazgeçilmez renklere sahip.

İster spor yaparken ister hafta sonu tatillerinizde kullanabileceğiniz Star Chevron logolu t-shirt ve eşofman takımları rahatlık ve şıklığı bir arada sunuyor. Serin bahar akşamlarının vazgeçilmezi kapüşonlu sweatshirt ve tracktoplar ise jean pantolonlar ile kombinleniyor. Tedbiri elden bırakmayanlar için ise bir Converse klasiği olan yağmurluklar imdada yetişiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT