Converse’in efsanevi gülüşü

Alışveriş Alışveriş Converse’in efsanevi gülüşü

Tarihler: 25 Mayıs 2009 Pazartesi ~ 29 Mayıs 2009 Cuma

Firma: Converse

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 25, 2009 ~ May 29, 2009
Converse’in efsanevi gülüşü “JACK PURCELL” premium çizgisiyle yine trend yaratıyor!
Converse’in badmington ayakkabısı olarak 1935’lerde tasarladığı Jack Purcell® modeli, adını aldığı ünlü badmington oyuncusu Jack Purcell’ın ününü kısa sürede geride bıraktı ve kısa sürede gençliğin kalbini kazanarak bir efsaneye dönüştü. Jack Purcell® yeni modelleri ile Converse’in İlkbahar 2009 sezonuna da yön veren koleksiyonların başında geliyor.

Bayan ve erkek tasarımları ile özgün bir tarz sunan Jack Purcell®, bu sezon canlı renkleri ve premium detayları ile Converse’in ilkbahar koleksiyonunu bambaşka bir çizgiye taşıyor. Yeni sezondaki Jack Purcell® ayakkabılar, burnundaki özgün “gülüş”’ ve tasarımında yer alan detayları dikkati çekiyor. Jack Purcell® modelinin orijinal çizgisinin korunduğu koleksiyon, modaya uygun canlı renk ve materyal kullanımları ile de dikkat çekiyor. İlkbahar sezonunun vazgeçilmez rengi beyazdan, metalik renklere, payetli deriden simli kanvas kumaşlara kadar birçok farklı Jack Purcell® modeli Converse severlere sunuluyor.

www.converse.com.tr


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT