Converse’in Eskimeyen Stilinin Göstergesi: Star Player ve One Star

Alışveriş Alışveriş Converse’in Eskimeyen Stilinin Göstergesi: Star Player ve One Star

Tarihler: 03 Ağustos 2010 Salı ~ 03 Eylül 2010 Cuma

Firma: Converse

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 3, 2010 ~ Eyl 3, 2010

Converse’in Eskimeyen Stilinin Göstergesi: Star Player ve One Star

Bir Converse klasiği haline gelen Star Player ve One Star koleksiyonları bu sezonun da gözde modelleri arasında yer alıyor. Yeni renk ve desenleri ile Converse’in enerjisi bu koleksiyonlarda…

Converse Premiere One Star
İlk One Star ayakkabı 1974 yılında piyasaya çıktı ve kısa sürede tüm zamanların en favori spor ayakkabılarından biri oldu. Sokak modasını benimseyenlerin gözdesi olanOne Star koleksiyonu, trendleri takip ederek, sportif ve rahat görünmeyi sevenlere yönelik alternatifler sunuyor. İncelen tabanı ile çok büyük beğeni toplayan One Star modelleri yaz koleksiyonunda da yerini alıyor. Deri modelde siyah, beyaz ve gri renk seçenekleri bulunuyor. Bunun yanı sıra mavi ve gri keten modeller dikkat çekici.

Vazgeçilmez Star Player
İkonik Star Chevron stilini Converse tarzı ile birleştiren Star Player modeli, bu tasarım ile gerçek bir devrim yaratıyor. Bu ayakkabı sezona yeni bir boyut getiriyor ve sahalardan sokaklara her yerde kendini gösteriyor. Geçmişi ve bugünü bir araya getiren seri, Converse’nin eskimeyen stilinin göstergesi.
Stil sahibi herkesin sahip olmak isteyeceği Star Player’da kırmızı, pembe, gri, siyah, beyaz, mavi ve beyaz renk seçenekleri mevcut. Penye, kanvas ve deri malzemeden hazırlanan ürünler farklı tarzları ile dikkat çekiyor.

Orijinal Converse ürünlerini Asports Mağazaları, Yetkili Bayiler ve www.asports.com.tr adresinden satın alabilirsiniz.
www.converse.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT