Cornetto İle Aş Kendini, Vodafone İle Ara Aşkını!

Alışveriş Alışveriş Cornetto İle Aş Kendini, Vodafone İle Ara Aşkını!

Tarihler: 16 Temmuz 2009 Perşembe ~ 06 Eylül 2009 Pazar

Firma: Cornetto - Vodafone

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 16, 2009 ~ Eyl 6, 2009
Cornetto İle Aş Kendini, Vodafone İle Ara Aşkını!
Cornetto ve Vodafone kıpır kıpır bir yaz kampanyasıyla gençlerin kalbine dokunuyor. “Aş Kendini Gel Aşka “ sloganı ile gençlere seslenen Cornetto ile dünyanın en büyük mobil iletişim şirketi Vodafone; birlikte düzenledikleri “Cornetto İle Aş Kendini Vodafone İle Ara Aşkını” kampanyası ile herkese anında en az 5 kontör /1,25 konuşma süresi kazanma şansı sunuyor.
Kampanyaya, 6 Temmuz – 6 Eylül 2009 tarihleri arasında Vodafone logolu Cornetto kapaklarının altındaki şifreleri göndererek katılabilirsiniz. Anında kazanacağınız kontör/konuşma süreleriyle Cornetto’nuz erimeden sevdiklerinizi doya doya arayabilirsiniz.

Cornetto ve Vodafone Türkiye “Cornetto İle Aş Kendini Vodafone İle Ara Aşkını” kampanyasıyla gençleri anında kontör yağmuruna tutuyor. Üzerinde Vodafone logosu bulunan tüm standart ve süper Cornetto’ları alan Vodafone aboneleri, anında en az 5 kontör/1,25 konuşma süresi kazanma şansı yakalıyor.
6 Eylül’e kadar geçerli olacak kampanyada; Cornetto Kaymak, Cornetto Çikolata, Cornetto Çilek-Kaymak, Süper Cornetto Çikolata-Kaymak, Süper Cornetto Chocolate Nuts, Süper Cornetto Disc Vanilya-Karamel, Süper Cornetto Disc Fıstık Parçası Çikolata’nın dayanılmaz tatlarıyla yazın keyfini çıkaran Cornetto tutkunu Vodafone aboneleri, ürün kapaklarının altındaki şifreyi Vodafone 3663’e kısa mesaj ile göndererek sevdikleriyle doya doya konuşmanın keyfine varacaklar.
Kampanya ile ilgili daha fazla bilgi almak için, www.askendinigelaska.com internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT