Cornetto ve MTV Türkiye Sevgililer Günü için `Aşka Gel!`

Alışveriş Alışveriş Cornetto ve MTV Türkiye Sevgililer Günü için `Aşka Gel!`

Tarihler: 11 Şubat 2008 Pazartesi ~ 14 Şubat 2008 Perşembe

Firma: MTV Türkiye

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 11, 2008 ~ Şub 14, 2008
CORNETTO VE MTV TÜRKİYE SEVGİLİLER GÜNÜ İÇİN ‘AŞKA GEL!’Dİ!

Cornetto ve MTV Türkiye, gençlerin nasıl ‘Aşka Gel!’diğini öğrenmek için sokağa çıktı! Sevgililer Günü’ne özel olarak hazırlanan ‘Aşka Gel!’ programı, gençlerin ilk adımı atmak için bulduğu yaratıcı çözümleri, 01-14 Şubat arasında her gün MTV ekranına taşıyor. En çok ‘Aşka Gel!’enler Blackk Kuruçeşme’de unutulmaz bir akşam yemeği kazanıyor!

Cornetto ve MTV Türkiye, Sevgililer Günü’ne özel bir program için ‘Aşka Gel!’di! Gençlerin, karşılarına çıkan aşk fırsatlarını kaçırmamak için attıkları yaratıcı ve cesur adımları anlattıkları program, eğlenceli anları ekrana taşıyor. ‘Aşka Gel!’ sokak röportajlarının yer aldığı program, 01-14 Şubat arasında her gün MTV Türkiye’de ekrana geliyor.

Cornetto’yla ‘Aşka Gel!’enler kazanıyor!
‘Aşka Gel!’ mikrofonlarına konuşan gençlerin kimi gerçek hikayelerini anlatırken, kimiyse hayal gücünün sınırlarını zorluyor. ‘Aşka Gel!’enlerin enteresan ve cesur yanıtları, izleyenleri www.mtv.com.tr adresinde de şaşırtmaya devam ediyor. Sitede ‘Aşka Gel!’ röportajlarını arkadaşlarına en çok gönderen 3 kişi ile en çok gönderilen videonun sahibi, Sevgililer Günü’nde İstanbul’un en şık restoranlarından Blackk Kuruçeşme’de çift kişilik akşam yemeği ve sonrasında unutulmaz bir eğlence kazanacak. Kazananlar 14 Şubat günü www.mtv.com.tr ve www.askimlaerirmisin.com adresinden açıklanacak.

Aşka Gel! 01-14 Şubat arası her gün, günde 3 kez MTV Türkiye ekranlarında.
Videoları izlemek ve oylamaya katılmak için: www.mtv.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT