Crocs`un 2011 Yaz Koleksiyonundan Özel Bir Parça

Alışveriş Alışveriş Crocs`un 2011 Yaz Koleksiyonundan Özel Bir Parça

Tarihler: 12 Nisan 2011 Salı ~ 12 Mayıs 2011 Perşembe

Firma: Crocs

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 12, 2011 ~ May 12, 2011

Bu yaz kadın, erkek, çocuk, genç, yaşlı herkes Crocs Duet giyecek, rahat edecek…

Crocs’un tüm dünya ile aynı anda Türkiye’de satışa sunulan 2011 yaz koleksiyonundaki tüm modeller rengârenk. Yepyeni ve trendi bir Crocs koleksiyonu bu yaza damgasını vuracak. Koleksiyonda yer alan Duet modeli ise herkesi favorisi olmaya aday…

Her zevke hitap eden Crocs, 2011 İlkbahar-Yaz koleksiyonunda hepsi birbirinden rahat ve renkli bir o kadarda şık, modayı takip eden, trendi modeller sunuyor.

Tüm dünya ile aynı anda Türkiye’de satışa sunulacak olan yeni koleksiyonun en trendi modellerinden biri olan Duet modeli yediden yetmişe kadın, erkek, çocuk herkesin favorisi olacak.

Diğer Crocs ürünlerine göre tabanı daha sert bir croslite malzemesiyle üretilen Duet bu özelliği ile sağlamlık ve koruma açısından bir numara. Tabanında kullanılar sert croslite malzemesine karşın ürünün diğer bölümlerinde kullanılan daha yumuşak croslite ile de ayağınızdaki konfor artıyor.

Farklı renk alternatifleri bulunan Duet’in en dikkat çekici diğer bir özelliği ise modelin iki renkli olması. Tabanı ve diğer bölümleri farklı renklerle kombinlenen model ile hayatınıza renk katın.

Sezonun en trendi ürünleri arasına girecek Crocs Duet için tüm Yeşil Mağazalarına bakabilirsiniz. Yeşil Kundura tarafından satılan Crocs’lar mağazalarda tükenmeden hemen sizde en yakın Yeşil mağazasına gidin, Crocs’unuzu seçin.

Rengârenk, rahat bir yaz için seçiminiz Crocs olsun…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT