D-Smart Dergi Abonelerine 6 DVD’lik Belgesel Serisi

Alışveriş Alışveriş D-Smart Dergi Abonelerine 6 DVD’lik Belgesel Serisi

Tarihler: 03 Kasım 2011 Perşembe ~ 03 Aralık 2011 Cumartesi

Firma: D-Smart

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 3, 2011 ~ Ara 3, 2011

TV ve yaşam dergisi D-Smart, abonelerine muhteşem bir hediye sunuyor. Kasım ayından itibaren D-Smart Dergi’ye 12 aylık abone olanlar, eşsiz görüntülerin yer aldığı 6 DVD’lik Doğa Keşifleri Belgesel Seti’ne ücretsiz sahip olacak.

Türkiye’nin en yenilikçi dijital platformu D-Smart’ın TV ve yaşam dergisi, abonelerine eşsiz bir armağan veriyor. D-Smart Dergi’ye Kasım ayından itibaren 12 aylık abone olanlara, 6 DVD’den oluşan “Doğa Keşifleri Belgesel Seti” hediye ediliyor.

Dünyaca ünlü Fransız hava fotoğrafçısı Yann Arthus-Bertrand’ın muhteşem görüntülerinden oluşan “Doğa Keşifleri Belgesel Seti”, tam bir başyapıt niteliği taşıyor. Çekimleri 60 ülkede gerçekleştirilen ve beş yıllık bir titiz bir çalışmanın ürünü olan “Doğa Keşifleri Belgesel Seti”, doğal yaşam ve belgesel meraklılarına doyumsuz bir seyir zevki sunuyor. Belgeselde, okyanusların 5 bin metre derinliklerindeki yaşamdan, Galapagos’ta kaçak fok avcılarına karşı verilen mücadeleye kadar gezegenin en çarpıcı konuları tüm yönleriyle anlatılıyor.

Çekilişsiz, kurasız ve özel koruma kabında abonelere sunulacak olan belgesel seti, D-Smartlıların arşivini zenginleştirecek. Üstelik D-Smart Dergi’nin 12 ay aboneliği şimdi 60 TL yerine sadece 45 TL. Bu kaçırılmayacak abonelik fırsatı için 444 55 65’i aramak yeterli.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT