Dagi’de Herkese Göre Yılbaşı Hediyesi Var!

Alışveriş Alışveriş Dagi’de Herkese Göre Yılbaşı Hediyesi Var!

Tarihler: 13 Aralık 2010 Pazartesi ~ 31 Aralık 2010 Cuma

Firma: Dagi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 13, 2010 ~ Ara 31, 2010

Yılbaşına özel çam baskılı pijamalardan içinizi ısıtacak kırmızı ponponlu geceliklere, uğurlu tavşanların size göz kırptığı boxerlardan dantel sliplere…! Bırakın yılbaşı gecenizi Dagi hediye paketleri renklendirsin! Soğuk yılbaşı gecesinde sıcak bir hediye ile sevdiklerinizi mutlu etmek istiyorsanız, hediye seçerken mutlaka Dagi mağazalarına uğramalısınız. Dagi yılbaşına özel olarak hazırladığı geniş koleksiyonuyla her zevke göre hediye seçenekleri sunuyor.

Dagi’nin yılbaşı koleksiyonunda hem kadınlara hem de erkeklere pijamadan iç çamaşırına kadar çok özel ürünler var.

Kadınlara Özel Yılbaşı Ürünleri

Önümüzde gündüzlerin kısa, gecelerin upuzun olacağı bir kış varken, sıcak tutan, yumuşacık bir pijamadan daha güzel hediye mi olur? Kadınlara özel hazırlanmış yılbaşı pijama grubunda pijama takım, şortlu takım ve gecelik olmak üzere farklı model seçenekleri sunuluyor. Kar tanesi ve geyik figürleri baskılı ve nakışlı ürünler kışı hatırlatırken gecelik ve pijama takımındaki kırmızı yün ponponlar da giyenin içini ısıtıyor.

Yılbaşında bir kadına onun hakkında özel şeyler hissettiğinizi belirtmek için ökseotunun altını gözlemenize gerek yok. Dagi’nin yılbaşına özel iç çamaşır koleksiyonu hislerinize fazlasıyla tercüman olabilir. Koleksiyonda komple dantel, mikro fiber kumaşlar, ekose şeritler ve büyük saten fiyonklarla renklendirilen babydoll takımlar, destekli-desteksiz sutyen ve slipler bulunuyor. Yeni yıla özel pamuklu sutyen takımlar koleksiyonun genç kızlara yönelik parçalarını oluşturuyor. Takım ürünlerin dışında özel kutusunda tek dantel slip, siz ve sevdikleriniz için hediyelik alternatifler sunuyor.

Erkeklere Özel Yılbaşı Ürünleri

Dagi’nin yılbaşına özel tavşan yılı baskılı iç çamaşırıyla 2011 Tavşan yılını kutlamak mümkün! Siyah, kırmızı ve beyaz renklerde doğal elyafla üretilen boxerlar rahatlık sağlamanın yanı sıra şans getiren Tavşan yılı baskısıyla da giyenin yüzünü güldürüyor. Erkeklere özel pijama grubunda ise çam baskılı kırmızı üst ve altı siyah pijama takımı bulunuyor.

Dagi yılbaşına özel koleksiyonunu yeni yılın size ve sevdiklerinize keyifli ve renkli dakikalar getirmesi dileğiyle sunuyor. Yılbaşı için hediye seçerken, mutlaka bir Dagi mağazasına uğrayın, pişman olmayacaksınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT