Dağın Zirvesindeki Ferahlık ve Tazelik: Vivident Full Drops ve Extra Mints

Alışveriş Alışveriş Dağın Zirvesindeki Ferahlık ve Tazelik: Vivident Full Drops ve Extra Mints

Tarihler: 02 Şubat 2010 Salı ~ 02 Mart 2010 Salı

Firma: Vivident

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 2, 2010 ~ Mar 2, 2010

Günün yoğun koşuşturması sırasında, zaman zaman tazelenmeye ihtiyaç duyarız. Aldığımız her taze nefes, farklı bir soluk ve yeni bir başlangıç anlamına gelir.

Türkiye’de sakız sektörünün lider markası ve ilklerin öncüsü Vivident, şimdi de tazelenme ve ferahlama ihtiyacını gidermeye yönelik iki farklı şeker formuyla karşımıza çıkıyor.

Nefeslerde Yoğun Rahatlama “Vivident Full Drops”
Kış aylarında nefesimizde rahatlama istediğimizde ya da yine bu aylarda sıkça yaşanan solum yolları rahatsızlıklarında “Okaliptüs”ün mucizevi iyileştirici gücüne başvururuz. Okaliptüs ve mentol aromalı sıvı dolgulu Vivident Full Drops, nefesinizi rahatlatmanın en hızlı ve keyifli yolunu sunuyor. Şekeriniz ağzınızda eridikçe içindeki sıvı dolgusu akarak nefesinize eşsiz bir rahatlama ve ferahlık getiriyor. 50 adet Vivident Full Drops mini şeker, şık koyu lacivert teneke kutusunda hem sizin, hem de ikram edeceğiniz sevdiklerinizin vazgeçilmezi olacak.

Dağın Zirvesindeki Tazelik “Vivident Extra Mints”
Yoğun günlük koşuşturma içinde bir mola vererek dağın zirvesinde yaşadığınız ferahlama ve yenilenme hissini tatmak ister misiniz? Yoğun nane aromasına sahip Vivident Extra Mints bu doyumsuz anı günlük yaşantımıza getiriyor. Vivident Extra Mints’i ağzınıza attığınızda ferahlatıcı nane aroması, yoğun temponuzun arasında yeni bir başlangıç yaparak güne devam etmenizi sağlayacak. Vivident Extra Mints, üçgen tablet formu ve buz mavisi metal şık ambalajı ile şeker dünyasına farklı bir soluk getiriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT