Daha Dolgun ve Gür Kirpiklere Sahip Olabilirsiniz

Alışveriş Alışveriş Daha Dolgun ve Gür Kirpiklere Sahip Olabilirsiniz

Tarihler: 09 Mayıs 2011 Pazartesi ~ 09 Haziran 2011 Perşembe

Firma: Hydropeptide

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 9, 2011 ~ Haz 9, 2011

Hangi kadın daha dolgun ve gür kirpiklere sahip olmayı istemez ki? Amerika’nın en çok tercih edilen dermokozmetik markası Hydropeptide’le bu isteğiniz hiç de uzak değil. Nano teknoloji ile üretilen Hydropeptide Kirpik Besleyicisi’nin içeriğindeki Akıllı Moleküller sayesinde 4 - 6 hafta içinde yüzde 78 daha uzun kirpiklere sahip olabilirsiniz

Hydropeptide Kirpik Besleyicisi, kirpik ve kaş problemi yaşayanların imdadına koşuyor. İçeriğindeki peptidler, büyüme faktörleri ve kıl folikülünün kök hücresi görevini yaparak siz uyurken kirpikleriniz beslenerek uzun ve gür bir görünüme kavuşacak. Kirpiklerin kırılmasını ve dökülmesini engelleyen Hydropeptide Kirpik Besleyicisi, kıl folikülünü kuvvetlendirir, antioksidan etkisiyle serbest radikallerin zayıf kirpiklere zarar vermesini, kırılmasını ve dökülmesini engeller.

Kullanıcılar üzerinde yapılan çalışmalara göre, Hydropeptide Kirpik Besleyicisi, 4 - 6 hafta içinde kirpiklerin yüzde 78 daha uzun, yüzde 83 daha dolgun ve yüzde 81 daha gür olmasını sağlıyor.

Yatmadan önce üst göz kapağına likit eyeliner gibi sürerek uygulanan Hydropeptide Kirpik Besleyicisi sayesinde rimele ihtiyacınız kalmayacak.

Sadece eczanelerde bulabileceğiniz Hydropeptide Kirpik Besleyicisi 5 ml, fiyatı 239 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT