Damak`tan Yepyeni Bir Efsane; Damak Bendane

Alışveriş Alışveriş Damak`tan Yepyeni Bir Efsane; Damak Bendane

Tarihler: 12 Kasım 2009 Perşembe ~ 12 Aralık 2009 Cumartesi

Firma: Damak

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 12, 2009 ~ Ara 12, 2009
Çikolata ile fıstığın efsanevi aşkı DAMAK, olgunlaşarak fıstık ağaçlarından toprağa aşkla düşen ilk fıstık tanesi “Bendane” ile üretilen yepyeni çeşidiyle tüketicilerinin karşısına çıkıyor. Hani ilkler unutulmaz denir ya, sınırlı sayıda üretilen DAMAK BENDANE de; ‘ilk hasat’ fıstıklarının benzersiz tadıyla DAMAK’larda unutulmaz bir tat bırakacak ve yeni bir efsane olacak…

Yoğun çikolatası ve bol fıstıklı formülü ile DAMAK; 76 yıldır Türkiye’de 7’den 70’e herkesin gönüllerinde taht kurdu. Antep fıstıklı çikolata denilince akla ilk gelen marka olan DAMAK şimdi de çok özel bir ürünle tüketicilerini tadı damaklarında kalacak yepyeni bir efsane ile tanıştırıyor. Fıstık ağaçlarından toprağa ilk düşen, tüm hasatın en lezzetli fıstığı olan “Bendane” ile sınırlı sayıda üretilen DAMAK BENDANE; Nestlé’nin çikolata severlere çok özel bir armağanı…

DAMAK BENDANE ile çikolata dünyasına farklı bir soluk getirecek olan Nestlé, heyecanın tutkuya dönüştüğü ilk aşk günlerine gönderme yapan “İlk Aşk” konsepti ile yine farklılığını ortaya koyuyor. Çikolata severler, ilk kez tanıştıkları bu yeni tat ağızlarında erirken, ilk aşkın tazeliğini ve unutulmazlığını anımsayacaklar.

Gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine kadar ilk aşkının büyüsünü hatırlayan herkesin tutkusu olmaya aday DAMAK BENDANE; her yıl ilk hasat fıstıklarının toplanmasının hemen ardından üretilecek ve tüketicilerinin beğenisine sunulacak. Hep yolu gözlenen aşklar gibi DAMAK BENDANE de kalplerde özel bir yere sahip olacak, damaklarda bıraktığı o eşsiz tadı yeni bir DAMAK efsanesine dönüşecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT