Deco ile Yarı Yarıya

Alışveriş Alışveriş Deco ile Yarı Yarıya

Tarihler: 13 Nisan 2009 Pazartesi ~ 18 Nisan 2009 Cumartesi

Firma: Deco

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 13, 2009 ~ Nis 18, 2009
DECO İLE YARI YARIYA
Zengin renk ve desen seçenekleri ile dekorasyon modasına yön veren Deco halı yüzde 50’ye varan indirim ile baharı evlere taşıyor.

Evlerin her köşesine şıklık ve canlılık katan Deco halı sunduğu yüzde 50’ye varan indirim kampanyası ve cazip ödeme avantajları ile tüketiciyle buluşuyor.
Deco halı zevkli tasarımları ve şık modelleri ile dekorasyon modasını evlerde doyasıya yaşamak isteyenlere 1 Mart- 30 Nisan 2009 tarihleri arasında iki ay boyunca devam edecek olan yeni kampanyası ile sesleniyor. Yeni kampanya kapsamında Deco’nun kaliteli ve modern halı koleksiyonları yüzde 50’ye varan indirimler ile sunuluyor.

Deco, kampanya kapsamında sağladığı indirim avantajlarının yanı sıra halı ve aksesuar gruplarında 150 YTL ve üzeri alışverişlerde Axess kart sahiplerine özel peşin fiyatına vade farksız 2 ay erteleme ve 12 taksit avantajı ile büyük ödeme kolaylığı da sağlıyor.

Baharın tüm renkleri ile evlerde sıcak ve farklı bir atmosfer yaratmak isteyenler, Türkiye’nin her köşesine yayılan 1.000’e yakın İstikbal bayisinden birine uğrayabilirler.
www.istikbal.com
Bilgi için: 444 33 44


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT