Dedeman Otelleri`nde Bayrama Özel Tatil Seçenekleri...

Alışveriş Alışveriş Dedeman Otelleri`nde Bayrama Özel Tatil Seçenekleri...

Tarihler: 31 Ekim 2005 Pazartesi ~ 06 Kasım 2005 Pazar

Firma: Dedeman Otelleri

Adres: Dedeman Hotel, Esentepe İstanbul Gayrettepe İstanbul

Telefon: 0 800 211 44 44

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 31, 2005 ~ Kas 6, 2005
Dedeman Otelleri’nde Bayrama Özel Tatil Seçenekleri...

Türkiye’nin en yaygın oteller zinciri olan Dedeman Hotels & Resorts International, ülkenin dört bir yanında hizmet veren otelleri ile Şeker Bayramı’ nda, konuklarına özel fırsatlar sunuyor.

Kapadokya, Diyarbakır ve İstanbul’da eşsiz bir tarih ve kültür mirasını tanımak, Antalya veya Kıbrıs’ta denizin verdiği huzurla dinlenmek, Rize’de eşsiz bir doğayla iç içe olmak, Bodrum’da eğlenmek isteyenlerin bu yıl da bayram tatilinde tercihi Dedeman olacak.

İstanbul, Ankara, Diyarbakır, Rize, Bodrum, Antalya, Kapadokya, Palandöken, Erciyes otelleri ile Türkiye’nin dört bir yanında ‘Geleneksel Dedeman Misafirperverliği’ ilkesi doğrultusunda hizmet veren Dedeman Hotels & Resorts International, yurtdışında da Girne Olive Tree, Grand Chisinau Moldova ve Silk Road Tashkent Otelleri’nde konuklarını ağırlıyor.

Akdeniz’den Karadeniz’e, Ege’den Doğu ve Güneydoğu Anadolu’ya, Kıbrıs’a kadar geniş bir alanda hizmet veren Dedeman Otelleri, toplam 3108 oda ve 7051 yatak kapasitesi ile farklı beğeni ve istekleri karşılayarak, hem huzurlu ve sakin bir tatil geçirerek dinlenmek, hem de eğlenmek isteyen misafirlerine Dedeman kalitesi ile hizmet veriyor.
Dedeman Otelleri Ücretsiz Bilgi ve Rezervasyon Hattı: 0 800 211 44 44

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT