Demirdöküm Vaillant Group Sinerjsinin İlk kombisi

Alışveriş Alışveriş Demirdöküm Vaillant Group Sinerjsinin İlk kombisi

Tarihler: 23 Mart 2009 Pazartesi ~ 27 Mart 2009 Cuma

Firma: Demirdöküm

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 23, 2009 ~ Mar 27, 2009
DEMİRDÖKÜM VAILLANT GROUP SİNERJİSİNİN İLK KOMBİSİ NEVA KOMBİ
DemirDöküm’ün Vaillant Group bünyesine katılmasından sonra pazara sunulan ilk kombisi olan Neva, Vaillant’ın Ar-Ge ve inovasyon deneyimi ve DemirDöküm’ün tecrübesini bir arada yansıtmaktadır. Neva kombilerin üretiminde kullanılan “One Piece Flow” (OPF) üretim teknolojisi dünyada kombi alanında ilk kez Vaillant tarafından uygulandı. Şimdi de Neva kombi ile Türkiye’de ilk kez DemirDöküm tarafından uygulanmaya başlandı.

OPF (One Piece Flow) adı verilen bu özel üretim teknolojisinin en önemli amacı ürün kalitesinin en üst düzeyde sağlanmasıdır. Bu üretim teknolojisi için DemirDöküm Kombi fabrikasında özel bir üretim hattı oluşturulmuş ve operatörler kapsamlı teknik eğitimlerden geçirilmiştir. Bu teknolojinin temel felsefesi üretilen her bir ürünün üretim hattı boyunca tek bir sorumlu operatör tarafından takip edilmesine dayanmaktadır. Ürünlere yapılan bu yakın takip, kalitenin maksimum seviyeye yükselmesini sağlamaktadır. DemirDöküm Neva Kombiler bu üretim teknolojisi sayesinde tüketicilerine üstün bir kalite anlayışı sunuyor.

DemirDöküm’ü bünyesine katan Vaillant Group, son bir yılda Türkiye’de 34 milyon Euro’luk ArGe ve teknoloji yatırımı yaptı. Vaillant ve DemirDöküm ortaklığının ilk kombisi “Neva”, günümüzün koşullarına uygun olarak, yüksek verim ve düşük yakıt tüketimi hedefleri çerçevesinde üretildi. İleri teknoloji kullanımıyla, yüksek verim ve yakıt ekonomisi sağlayan “Akıllı Isıtma Sistemi”yle ve kompakt boyutlarıyla, Neva kombiler, pazarda fark yaratacak birçok özelliğe sahiptir.

Akıllı Isıtma Sistemi: Neva kombi’de bulunan “Gidiş-dönüş suyu sıcaklık sensörleri” sayesinde, brülörün otomatik gaz ayarı için tesisat suyu sıcaklığı, hem eşanjör çıkışında hem de eşanjör girişinde ölçülür. Böylece alev modülasyonu çok daha hassas olur. Bu da verimi ve dolayısıyla yakıt tasarrufunu etkilemektedir. Tesisat suyu sıcaklığının istenilen değer aralığında çalışması Akıllı Isıtma Sistemli Neva kombilerde çok daha hassas bir şekilde sağlanır. Bu sayede Neva Kombi, ortamın ısı ihtiyacına göre en uygun güçte çalışır ve kombinin gereksiz yere yakıt tüketmesini engelleyerek önemli bir tasarruf sağlanmasına neden olur.

7 Geçişli Eşanjör Sistemi: Klasik kombilerde eşanjörde 5 su geçişi bulunurken Neva kombilerde 7 su geçişi bulunur. Isı transfer yüzeyi daha geniş olduğu için verim yükselirken gaz tüketimi azalır.

Yüksek Verim – Sessiz Çalışma: Neva kombilerde, verimi üst düzeyde sağlamak ve en sessiz çalışma düzeyini elde etmek için fan modülasyonu özelliği bulunmaktadır. Bu sayede, tüketilen gaz miktarına bağlı olarak fanın gerekli hava miktarını ayarlamasıyla, yüksek verim-düşük ses seviyesi elde edilir. Normal klasik kombilerden farklı olarak Neva kombilerde kullanılan kademeli fan modulasyonuyla fan devir hızı ihtiyaca göre artar ya da azalır. Bu da hem kombinin verimini arttırır hem de son derece sessiz bir çalışma sağlar. Ayrıca Low energy özelliğine sahip pompasıyla elektrik tüketimide minimum seviyeye getirilmiştir.

Küçük Boyut – Az Yer Kaplama: Neva Kombilerin tüm önemli komponentleri, Ürün Geliştirme aşamasında yeniden tasarlanmış ve boyutlandırılmıştır. Bu sayede Neva kombiler, boyut olarak Dünya’nın en kompakt cihazlarından biridir. Küçük boyutları ile daha az yer kaplayan yeni kombiler, tüketiciye kullanım alanı ve estetik görünüm açısından avantaj sağlar.

3 Yıldız verim sınıfı: Neva kombiler 92/42 CEE standartlarına göre yapılan testler sonucuna göre klasik kombilerin elde edebileceği en yüksek verim sınıfı olan 3 yıldız verim sınıfına sahiptir.

Dijital ekran: Dijital ekran ve dokunmatik tuşlara sahip olan Neva kombiler, son derece kolay bir kullanıma sahiptir. Tek tuş ile Konfor ve Eco konumunda çalıştırılabilen Neva kombilerin LCD ekranından kullanım için gerekli tüm bilgiler ve hata kodları izlenebilmektedir.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT