Demirdöküm Yeni A 410 Serisi Split Klimalar

Alışveriş Alışveriş Demirdöküm Yeni A 410 Serisi Split Klimalar

Tarihler: 28 Mayıs 2010 Cuma ~ 28 Haziran 2010 Pazartesi

Firma: Demirdöküm

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 28, 2010 ~ Haz 28, 2010

DemirDöküm, piyasaya sunduğu yeni nesil duvar tipi split klimalar, R 410A gazı ve üstün ürün özellikleri sayesinde, çevre dostu ve yüksek verimli bir iklimlendirme imkanı sağlıyor.

R 410A gazı ozon tabakasına zarar vermediği için çevre dostu gaz olarak nitelendiriliyor. Ayrıca bu gaz klimaların daha yüksek enerji verimliliği ve performans ile çalışmasını sağlıyor.

A 410 Serisi Split Klimalar; A sınıfı olmaları ve soğutma-ısıtma konumundaki enerji verimlilik oranları ile (EER – COP) daha az elektrik tüketimi, dolayısıyla daha yüksek tasarruf sağlıyor.

DemirDöküm’ün mühendisleri tarafından tasarlanan ve Bozüyük’teki klima fabrikasında üretilen yeni klimalar 9.000, 12.000, 18.000 ve 24.000 BTU/h kapasiteleri ile satışa sunuluyor.

Yüksek verim ve çevreci iklimlendirmeye imkan sağlamasının yanı sıra bu klimalar aynı zamanda düşük ses seviyesi ve estetik dizaynı ile oldukça dekoratif.

A 410 Serisi Split Klimalarda bulunan özel iyonizer teknolojisi, ortama verilecek havadaki pozitif yüklü toz zerreciklerini tutarak hava kalitesini artırıyor.

DemirDöküm A 410 Serisi klimalardaki en önemli özelliklerden biri ise ev dekorasyon malzemelerinden kaynaklanan su-karbondioksit içinde çözünen ve sağlığa zararlı etkisi olan olan formaldehit kirliliğini önleyerek ortama temiz hava sağlayan LTC Filtrelerin bulunması.

Yeni nesil klimalarda bulunan Jet Cool soğutma fonksiyonu, ortam ısısının çok kısa sürede istenilen konfor şartlarına ulaşmasını sağlıyor.

Yüksek ısıtma performansını destekleyen Sıcak kalkış modu (Hot start) ve enerji tasarrufunu sağlamaya dönük olarak özel DemirDöküm tasarımı çok bükümlü ve ısı transfer yüzeyini arttıran evaporatör ve kondenser bu klimaların diğer üstün özellikleri arasında yer alıyor.

A 410 Serisi Split Klimalarda bulunan dijital ekran konfor parametrelerinin rahatlıkla takip edilmesine olanak sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT