Deposite Outlet Merkezi`nde Deposite Akademi`yle Tüm Yüzler Gülüyor

Alışveriş Alışveriş Deposite Outlet Merkezi`nde Deposite Akademi`yle Tüm Yüzler Gülüyor

Tarihler: 12 Temmuz 2010 Pazartesi ~ 12 Ağustos 2010 Perşembe

Firma: Deposite Outlet Merkezi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 12, 2010 ~ Ağu 12, 2010

DEPOSİTE OUTLET MERKEZİ`NDE DEPOSİTE AKADEMİ İLE TÜM YÜZLER GÜLÜYOR.

Deposite Outlet Merkezi’nde tüm ziyaretçilere daha iyi bir hizmet sunabilmek ve alışveriş keyfini artırmak için T.C. İstanbul Arel Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Arelsem ile Deposite Akademi 7 Temmuz 2010 tarihinde başladı.

Bir yıl içinde 1900 katılımcının eğitim görüp sertifika aldığı Arelsem şimdi Deposite Akademi ile Deposite Outlet Merkezi’nde. 7 Temmuz 2010 tarihinde eğitimlere başlanan Deposite Akademi’de tüm Deposite Outlet Merkezi çalışanları ile mağaza çalışanları, “Gülümseyen Hizmet” eğitimleri almaya başladı.
Müşteri memnuniyeti, iletişim ve mükemmel hizmet ana başlıkları ile öğretim görevlileri tarafından verilen eğitimler sayesinde Deposite çalışanları, ziyaretçilerin daha keyifli bir alışveriş yapabilmesi için çalışıyor. Yakın zamanda yabancı dilden, güncel meslek gelişim kurslarına kadar Deposite Akademi’de birçok eğitim yer alacak. Temmuz ayından itibaren tüm ziyaretçileri çok daha keyifli bir Deposite Outlet Merkezi bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT