Deracine`den Yaza Özel Kampanya: Deracine Güneş Ürünü Alana 29tl Değerinde Temizleme Sütü Hediye

Alışveriş Alışveriş Deracine`den Yaza Özel Kampanya: Deracine Güneş Ürünü Alana 29tl Değerinde Temizleme Sütü Hediye

Tarihler: 03 Haziran 2011 Cuma ~ 03 Temmuz 2011 Pazar

Firma: Deracine

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 3, 2011 ~ Tem 3, 2011

Deracine’den yaza özel kaçırılmayacak fırsat. Yaz boyunca DeracineGüneş Serisi ürünleri 29 TL değerinde Temizleme Sütü hediyesiyle eczanelerde. Yaz boyunca sürecek kampanya ile tatilin keyfini doyasıya çıkarırken pürüzsüz bir cildin farkını yaşayacaksınız...

İçeriğinde bulunan bitkisel antioksidan güneş koruyucuları sayesinde UVA ve UVB ışınlarını ayna gibi yansıtarak maksimum koruma sağlayan DERACINE Güneş Serisi ürünleri, yaz boyunca 29 TL değerinde DERACINE Temizleme Sütü hediyesiyle eczanelerde...

Cildi nemlendiren, yumuşatıp rahatlatan kalendula ve adaçayı özleri ile en hassas ciltlerde bile rahatlıkla kullanılabilen DERACINE Güneş Serisi, leke oluşumunun önüne geçerken erken kırışıklıklara neden olan serbest radikalleri de engelliyor. İçeriğindeki adaçayı özü ile de gün boyu terlemeyi önlüyor, yağlılık hissi bırakmıyor.

Güneş Kremi SPF 50+, Bronzlaştırıcı Güneş Yağı SPF 6, Güneş Losyonu SPF 30 ve SPF 15 olmak üzere 4 üründen oluşan seriden yaz boyunca herhangi bir ürün alana temizleme sütü hediye... DERACINE Temizleme Sütü, cildi derinlemesine temizlerken cildin yenilenmesini hızlandırır ve kolajen dokuları canlandırır.

Türkiye genelinde sadece yetkili eczanelerde satılan DERACINE’in kampanyasıyla ilgili ayrıntılı bilgiye www.deracine.com.tr sitesinden ulaşılabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT