Deride Şıklığın Anahtarı Bu Sezon Jimmy Key´de

Alışveriş Alışveriş Deride Şıklığın Anahtarı Bu Sezon Jimmy Key´de

Tarihler: 29 Kasım 2010 Pazartesi ~ 29 Aralık 2010 Çarşamba

Firma: Jimmy Key

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 29, 2010 ~ Ara 29, 2010

Jimmy Key, her sonbahar-kış sezonunun vazgeçilmez parçası olan deri ceket, yelek ve etek modelleri ile kadınlara farklı bir şıklığın kapılarını açıyor. İster bir jean’in üzerine olsun ister klasik kesimli bir kıyafetin, Jimmy Key’in çizgileriyle bütün kimliğiniz değişiyor, etrafınızda alışılmamış bir cazibe etkisi oluşuyor.

Tasarımları ile kadınları günün her anına uyum sağlayan şıklıkla buluşturan Jimmy Key, deri ceket, yelek ve etek koleksiyonuyla da farkını gösteriyor. Jimmy Key, yeni sezon koleksiyonunda yer alan zengin deri modelleri ile bu sezon sokaklardaki modaya yön veriyor.

Metal düğme, fermuar, cep, kemer ve metal zincir detayları ile zenginleştirilen koleksiyon kadınlara kimi zaman feminen, kimi zamanda asi bir görünüm kazandırıyor. Zarif ve spor çizgileriyle dikkat çeken ceket ve yelekler, Jimmy Key’in kalitesini ve özenini yansıtıyor.

Arkadaşlarınızın düzenlediği bir davetten önemli bir iş toplantısına ve hafta sonu yapılacak etkinliklere kadar pek çok yerde giyebileceğiniz ceket ve yelekler, bu sene dolabınızın vazgeçilmezleri arasına girecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT