Derimod, Deri Ceket ve Montlarınızı 200 TL’lik Özel İndirimle Yeniliyor

Alışveriş Alışveriş Derimod, Deri Ceket ve Montlarınızı 200 TL’lik Özel İndirimle Yeniliyor

Tarihler: 14 Eylül 2009 Pazartesi ~ 14 Ekim 2009 Çarşamba

Firma: Derimod

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 14, 2009 ~ Eki 14, 2009
Derimod, Deri Ceket ve Montlarınızı 200 TL’lik Özel İndirimle Yeniliyor
Derimod’lar Değer Kazandı

35. yılını kutlayan Derimod yeni sezona iddialı bir kampanyayla başlıyor. Derimod, gardıroplarda duran deri ceket ve montlarını günün moda çizgilerini taşıyan koleksiyonuyla yeniliyor. Derimod markalı ürünlerini değiştirmek isteyenler, yeni sezon ürünlerine 200 TL’lik özel indirim ile sahip olabilecek. 35. yıl kapsamında hayata geçirilen Derimod değişim kampanyası, 30 Kasım’a kadar geçerli olacak.

Derimod gardıroplarda yeniliğe yer açan özel bir kampanyayla sonbahar- kış sezonuna başlıyor. Deri ile modanın buluştuğu marka Derimod, 35. yılında kullanılmayan deri mont ve ceketlerini yeni sezon ürünleri ile değiştiriyor. Kampanya kapsamında gardıroplarda atıl duran, modası geçtiği için kullanılmayan ürünler değer kazanarak, yerlerini günün moda çizgilerini yansıtan ürünlere bırakacak. Model fark etmeksizin kullanmadıkları Derimod markalı ürünlerini getiren müşteriler, sonbahar- kış sezonundan seçtikleri ceket ve montlara 200 TL indirimle sahip olabilecek.

Sezon başlarken Derimod’unu yenilemek isteyenler, 2009-2010 ceket ve mont koleksiyonundan istedikleri modeli özgürce seçebilecek. 7 Eylül’de başlayan ve Türkiye geneline yayılmış tüm Derimod mağazalarında geçerli olan kampanya 30 Kasım tarihine kadar geçerli olacak.

Derimod’un 35. Yılı kapsamında hayata geçirilen kampanya ile ilgili bir değerlendirme yapan Derimod Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Zaim, “Derimod olarak biz beş şeye güveniyoruz, ülkemize, sektörümüze, müşterilerimize, çalışanlarımıza, markamıza ve ürünlerimize. İşte bu kampanya bu beş güven unsurunun yapıcı alanla buluşmasıyla ortaya çıkmıştır. Krizlerden sadece iyi niyetle, lafla çıkılmaz; etkin ve yapıcı çabayla çıkılır. 35. Yıl heyecanımızı Derimod müşterileri ile paylaşmak ve onlar için ‘artı değer’ yaratmak istedik. Derimod olarak yeni sezona sektöre ivme kazandıracağını düşündüğümüz bir kampanya ile başlıyoruz. Bu kampanya ile müşterilerimize kullanmadıkları, evlerinde âtıl durumda olan deri ceketlerini yeni ürünlerimizle değiştirmeyi öneriyoruz.

Üstelik kullanılmadığı halde evde gardıroplarda yer kaplayan, âtıl duran ceketleri 200 TL üzerinden değerlendiriyoruz. Tasarrufun bu kadar çok konuşulduğu ve öne çıktığı bir dönemde bu kampanyanın müşterilerimiz tarafından büyük ilgi göreceğine inanıyoruz” dedi.

Derimod’un değişim kampanyası kapsamında toplanan deri ceket ve montlar bakımları ve gerekli onarımları yapıldıktan sonra ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Derimod’un ceket değişim kampanyasından Finans kart sahipleri 10 taksit imkânlı ile yararlanabilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT