Derimod Shoes’ta Herşey Etketin Yarısı

Alışveriş Alışveriş Derimod Shoes’ta Herşey Etketin Yarısı

Tarihler: 04 Haziran 2009 Perşembe ~ 04 Temmuz 2009 Cumartesi

Firma: Derimod Shoes

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 4, 2009 ~ Tem 4, 2009
Derimod Shoes’ta Herşey Etketin Yarısı
Rengârenk babetler, sezonun gözdesi gladyatörler, rahat ve kullanışlı espadriller... Derimod sezonun birbirinden şık modellerini yüzde 50 indirim ve cazip ödeme avantajlarıyla ayakkabı tutkunlarına sunuyor.

2009 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nda farklı zevkleri aynı vitrinde buluşturan Derimod Shoes, ayakkabı severler için kaçırılmayacak bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında Derimod Shoes koleksiyonunda yer alan tüm modellerler etiketinin yarı fiyatına ve cazip ödeme koşulları ile satışa sunuyor.

Derimod Shoes’un yüzde 50 indirimle satışa sunduğu yaz kolesiyonunda ilk dikkat çekenler yükselişini sürdüren gladyatör sandaletler. Düz topuğu ve çok bantlı stili ile gladyatör modeller, ayaklar için rahat ve şık bir yaz vaat ediyor. Rahatına düşkün olanlar için dolgu ve mantar topuklar, zarafetinden ödün vermeyenler için ise ince topuklu şık rugan ayakkabılar bu sezon Derimod vitrinlerini renklendiriyor.

Derimod’un indirim fırsatı ile kendi gardrobunuza kazandırabileceğiniz modeller arasında hem spor hem günlük kullanımı ile bayanların kalbini fetheden ve hızla yükselişini sürdüren babetler de yeralıyor. Hasır ipler, yuvarlak burunlar, keten kumaşlar ve dolgu topukları ile 80’lerden günümüze taşınan espadriller ise Derimod’a özgü renk ve tasarımlarla rahat ve şık bir yaz geçirmek isteyenleri bekliyor.

Etiketin yarısı indiriminde babetler 89TL, espadriller ise 99 TL’den satışa sunuldu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT