Derimod, Yazın Gözdeleri; Espadriller ve Saboları Vitrinlere Taşıdı!

Alışveriş Alışveriş Derimod, Yazın Gözdeleri; Espadriller ve Saboları Vitrinlere Taşıdı!

Tarihler: 16 Mayıs 2011 Pazartesi ~ 16 Haziran 2011 Perşembe

Firma: Derimod

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 16, 2011 ~ Haz 16, 2011

Derimod yeni koleksiyonunda hem rahat hem şık ayakkabı severler için sezonun gözde parçaları olan espadriller ve saboları vitrinlere taşıdı. Romantik mini bir elbiseyle de, günlük spor kıyafetlerle de kullanılabilen; İspanya’dan dünyaya yayılan espadriller ve 70’lerden günümüze taşınan sabolar bu yazın gözde modelleri arasında yerlerini aldı.

Sezona iddialı bir başlangıç yapan Derimod, “Her hafta yeni bir koleksiyon” ile sezon boyunca bin farklı model ayakkabı tasarımını müşterilerinin beğenisine sunuyor. Derimod’un yeni sezon koleksiyonunda, geçmişten günümüz modasına hızlı bir dönüş yapan espadriller ve hoş tasarımlarıyla öne çıkan sabolar ayakkabı severlerle buluşuyor.

Espadriller ile 80’lerden Günümüze Flashback

Bu sezon tasarımcıların farklı bakış açısıyla şekillenerek sadece düz üzerine renkli kumaşlarla kalmayıp dolgu topuklarla yükselen, 80’li yılların efsanesi espadriller geri döndü. Hasır tabanları ve rengarenk kumaş desenleri ile yeniden yorumlanan espadriller hemen her kıyafetle tamamlanarak ister plajda ister şehirde konfor ve şıklık sevenlerin ilk tercihi olacak. Daha önce espadril keyfini yaşayamayanlar için keşfetmenin tam zamanı...

2011 Yaz Aylarında Sabo’lar Yeniden Sahne Alıyor

Geçtiğimiz yıl saklandığı yerden yüzünü göstermeye başlayan sabolar, hoş tasarımlarıyla ve rahatlığıyla bu sezonun öne çıkan modelleri arasında yerini aldı. Renk ve kumaş seçenekleriyle sınır tanımayan saboların yeni tasarımları; zımba ile bütünleşen detaylar ve estetik dokunuşlarla farklılık gösteriyor. Hem terlik hem ayakkabı olarak 2011 yazında iddialı bir duruş sergilemeye aday olan sabolar yazın en göz dolduran modelleri arasında...

Her hafta yeni bir koleksiyon ile sezon boyunca espadrillerden sabolara, platform stillettolardan bantlı modellere, dolgu topuklardan babetlere kadar bin farklı model ayakkabı tasarımını vitrinlerine taşıyacak olan Derimod, uygun ödeme seçenekleri ile müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT