Derimod’un Bağcıkları Bu Kışa Damgasını Vuracak

Alışveriş Alışveriş Derimod’un Bağcıkları Bu Kışa Damgasını Vuracak

Tarihler: 22 Ağustos 2011 Pazartesi ~ 22 Eylül 2011 Perşembe

Firma: Derimod

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 22, 2011 ~ Eyl 22, 2011

Derimod’un 2011 - 2012 kış koleksiyonu, özel tasarımları ve renkli süetleriyle kış mevsimine damgasını vurmaya hazırlanıyor. Yeni sezon ayakkabı modellerini Eylül ayı itibariyle vitrinlere taşıyacak olan Derimod’un zengin model seçenekleri, tasarım ekibi tarafından hazırlanan farklı dokunuşlardaki çizgileriyle dikkat çekiyor.

Renkli süetlerin yanı sıra vizon ve toprak tonlarının hâkim olduğu koleksiyonun vazgeçilmezleri ise; bağcıklı botlar, bootieler ve maskülen düz makosenler. Yüksek topuktan vazgeçemeyenler için yeniden yaratılan loaferlar, rahat ancak şık olmak isteyenler için fiyonklarıyla nefes kesen babetler ve peluşlarla süslenen çantalar Derimod severlerin beğenisine sunuluyor...

Derimod 2011 Koleksiyonunda Bağcıklar Ön Planda...

Bileğe kadar bağcıklı botlar, bootie’lere farklı bir tarz kazandıran bağcıklar, maskulin bağcıklı düz makosenler sezonun başrol oyuncuları. Kış sezonu tasarımlarının en çok dikkat çeken modelleri arasında yer alan bağcıklı ayakkabılar, maskulen görünümleri ve her tarza uygun modelleriyle pek çok seçenek sunuyor.

Loafer Aşkına!

Yeni sezonda farklı ürünleriyle, modern, keyifli ve şehirli görünümün yaratıcısı olan Derimod, tutkunu olunan loaferları da unutmadı. Loaferlar topuklu modelleri ve neşe saçan renk alternatifleriyle vitrinlerdeki yerini alırken yeni tasarımlarıyla loafer hayranlarını büyüleyecek.

İlle de Babet

Yıllardır kadınların ayaklarını süsleyen her dönem koleksiyonların olmazsa olmazı babetler, bu sene Derimod koleksiyonunda fiyonklarla hareketlendi. Derimod kış koleksiyonunda; rahatlıkları ve kullanım kolaylıklarıyla gece ve gündüz tercih edilebilen babetlerin yanı sıra maskülen görünümlü düz makosen bağcıklı ayakkabılar ve klasik düz ayakkabıların yeni formları dikkat çekici...

Çantasız Olmaz!

Kendine güvenen ve özgürlüğüne düşkün olanların tercih ettiği Derimod, çanta koleksiyonuyla da kış mevsimine damgasını vuracak. Yılların eskitemediği portföyler, yılan desenli tasarımlar, peluşlarla farkılaşan modeller rengârenk süetler kullanılarak yaratılan birbirinden şık seçenekler Derimod Mağaza’larında sezonun nabzını tutmaya hazırlanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT