Desenin Büyüsünü Telamor’da Keşfedin

Alışveriş Alışveriş Desenin Büyüsünü Telamor’da Keşfedin

Tarihler: 10 Ağustos 2011 Çarşamba ~ 10 Eylül 2011 Cumartesi

Firma: Telamor

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 10, 2011 ~ Eyl 10, 2011

Deneyimi ve özgün tasarımlarıyla ev tekstiline yeni bir soluk kazandıran Telamor, yaratıcı desenleriyle evinizin havasını değiştiriyor. Telamor’un büyülü desenlere sahip kumaşları koltuklara, abajurlara, perdelere ve yastıklara stilinizi yansıtmanıza yardımcı oluyor.

Ev tekstilinde butik yaklaşımıyla öne çıkan Telamor, renkleriyle olduğu kadar desenleriyle de iddialı. Moda yaratan Telamor’un desenlerindeki özgün çizgiler evin her alanında kullanıma uygun. Modern, klasik ve country olmak üzere üç konseptte kumaş aşkını koleksiyonlarına yansıtan Telamor’un desenleri sandalyelerden perdelere kadar birçok alanda uyumlu bir şıklık sunuyor.

Telamor’un “modern” konsepte dahil olan kumaşlarındaki desenler, evinde hareketli bir şıklık isteyenler için uygun. Ayrıca bu kategoride yer alan kumaşları farklı tasarımlardaki sandalyelerde de kullanarak evinizin bir bölümünde farklı bir köşe yaratabilirsiniz. Klasiklerden vazgeçemeyenler için ise romantik seçenekler “klasik” konseptte hayat buluyor. Tercihi çiçek desenleri ya da koyu renklerden yana olanlar için bu tarz ürünler ideal. Ev dekorasyonunda canlı renkleri seçenler için ise “country” kumaşlar, evin her köşesinde yenilikçi bir hava estiriyor.

Danışmanlık hizmetiyle her noktada müşterisinin yanında olan Telamor’un desenleri ve renkleriyle stil sahibi bir dünyanın kapılarını aralayacaksınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT