Diana ile Mutfağınızda Fark Yaratın

Alışveriş Alışveriş Diana ile Mutfağınızda Fark Yaratın

Tarihler: 01 Aralık 2008 Pazartesi ~ 04 Aralık 2008 Perşembe

Firma: İstikbal Regina

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 1, 2008 ~ Ara 4, 2008
Diana ile Mutfağınızda Fark Yaratın
Kullanışlı ve şık tasarımları ile mutfaktan beklenen en iyi performansı sergileyen İstikbal Regina, koleksiyonunun son tasarımı “Diana”yı tüketici ile buluşturmaya başladı.

İstikbal Regina, modern ürün seçenekleri ve kullanım kolaylığı ile mutfakları evlerin buluşma noktası haline getirirken, yeni tasarımlarını da art arda tüketicinin beğenisine sunmaya devam ediyor. Diana ile mutfak anlayışına yepyeni bir boyut getiren İstikbal Regina, evlerinde farklılık yaratmak ve mutfağını keyifli bir yaşam alanı haline getirmek isteyenler için her türlü imkânı sağlıyor.

Zarif ve modern tasarımı, fonksiyonel kullanımı ile dikkat çeken Diana, cam bölmeli şık dolapları, kullanışlı rafları ve raylı çekmeceleri ile mutfaklarda keyif ve düzeni yaratmak için tasarlandı. Laminat kaplamalı düz, L ve ada mutfak alternatifleri ile farklı kombinasyonları yaratmayı mümkün kılan Diana, çikolata meşe, teak, açık meşe ve beyaz üzere dört farklı renk seçeneğinden oluşuyor. Dar ve geniş alanlara göre farklı ölçülerde tasarlanabilen ürün, her zevke ve mekana uyum sağlayabiliyor. Diana ile evlerdeki şıklığı tamamlayan İstikbal Regina, ürün kapaklarında kullanılan profil kulp ise ergonomik kullanımının yanında ürüne estetik bir görünüm kazandırıyor.

Ürün çeşitliliği, farklı model ve renk seçenekleri ile birçok alternatif yaratan İstikbal Regina’nın son gözdesi Diana ile tanışmak isteyenler, Türkiye çapındaki İstikbal Regina bayiliklerinden birine uğramaları yeterli...

www.istikbalmutfak.com.tr
Tüketici hattı: 444 33 44

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT