Digiturk`ten Çocuk Paketi Üyelerine Karne Hediyesi

Alışveriş Alışveriş Digiturk`ten Çocuk Paketi Üyelerine Karne Hediyesi

Tarihler: 14 Temmuz 2008 Pazartesi ~ 15 Temmuz 2008 Salı

Firma: Digiturk

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 14, 2008 ~ Tem 15, 2008
DIGITURK’TEN ÇOCUK PAKETİ ÜYELERİNE KARNE HEDİYESİ
DIGITURK, “Çocuk Paketi” üyeleri ve yeni üye olacaklar için süper bir kampanya düzenliyor. 15 Temmuz 2008 tarihine kadar www.digiturkcocuk.com.tr internet sitesine girerek form dolduran üyeler arasından 4 kişilik 1 aile, Paris’teki büyülü bir parka seyahat kazanacak.

Dijital yayıncılık sektörünün lider kuruluşu DIGITURK, “Çocuk Paketi” üyeleri ve yeni üye olacaklara çok güzel bir karne hediyesi armağan ediyor. DIGITURK, 15 Temmuz 2008 tarihine kadar www.digiturkcocuk.com.tr internet sitesindeki formu dolduran DIGITURK Çocuk Paketi üyeleri ve yeni üyeler arasından 1 aileye büyük ödül olarak 4 kişilik, 2 gece 3 gün, çocukların çok sevdiği bir oyun parkının yer aldığı Paris seyahati hediye ediyor.

DIGITURK’ün Çocuk Paketi üyelerine armağanı sadece Paris seyahati ile sınırlı kalmıyor. www.digiturkcocuk.com.tr internet sitesinde yer alan formu doldurarak çekilişe katılan 5 kişi Nintendo Wii, 10 kişi de oyun hediyeli Nintendo DS kazanacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT