Dikkat Cepten Sürpriz Hediye Çıkabilir!

Alışveriş Alışveriş Dikkat Cepten Sürpriz Hediye Çıkabilir!

Tarihler: 08 Ekim 2007 Pazartesi ~ 11 Ekim 2007 Perşembe

Firma: Sütaş

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 8, 2007 ~ Eki 11, 2007

Dikkat Cepten Sürpriz Hediye Çıkabilir!

Sütaş, ev sahipliği yaptığı CowParade kapsamında, sürprizlerle dolu bir kampanyaya imza atıyor. İstanbul’un dört bir yanındaki inek heykelleriyle fotoğraf çektirip Turkcell 5868’e gönderenler, sürpriz hediyeler kazanıyor.

Sütaş, İstanbul’da ev sahipliği yaptığı dünyanın en büyük açık hava sanat sergisi CowParade kapsamında neşeli bir kampanyaya imza atıyor. İstanbul’un çeşitli semtlerindeki CowParade inekleriyle fotoğrafını çektirip 5868’e gönderenler, sürpriz hediyeler kazanıyor.

Rengarenk, sevimli ve esprili inek heykelleri; Şişli, Nişantaşı, Harbiye, Beyoğlu, Bebek, Ortaköy, Sultanahmet sokakları ile Kanyon, Akmerkez, Profilo, Metro City ve Cevahir Alışveriş Merkezleri gibi şehrin en hareketli noktalarında, kendileriyle fotoğraf çektirmek isteyen ziyaretçileri bekliyor.

Çektiğiniz fotoğraflar İnternet’te yayında!
Kampanyaya katılanlar, www.dikkatinekcikabilir.com internet sitesinde ayrılacak özel bölümde fotoğraflarını paylaşabiliyor, diğer fotoğraflara yorum yazabiliyor ve fotoğraflara oy verebiliyor.

31 Ekim’e kadar sürecek kampanyada her hafta en çok fotoğraf gönderen ilk 100 kişi sürpriz hediyenin sahibi olacak. Kampanyaya katılmak için tek yapılması gereken, www.dikkatinekcikabilir.com sitesine cep telefon numaralarını vererek üye olmak ve çekilen fotoğrafları Turkcell 5868’e MMS yolu ile göndermek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT