Divan Otelleri’nden `Business Class` ve `Executive` Hizmet...

Alışveriş Alışveriş Divan Otelleri’nden `Business Class` ve `Executive` Hizmet...

Tarihler: 18 Mayıs 2005 Çarşamba ~ 18 Haziran 2005 Cumartesi

Firma: Divan Otelleri

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 18, 2005 ~ Haz 18, 2005
Divan Otelleri Türkiye’den “Business Class” ve “Executive” Hizmet...

Divan Otelleri Türkiye, işadamlarına yönelik, “Business Class” hizmet paketi sunuyor. Ayrıca Divan İstanbul’un yenilenen oda ve toplantı salonlarına ek olarak, “Executive” oda ve suitlerde konaklayan misafirleri de çok özel sürprizler bekliyor.

Divan İstanbul Oteli, Divan City İstanbul, Divan İstanbul Taxim Suites ve Divan Antalya Talya’da, “Business Class” kapsamında hizmetler sunulmaya başladı. Bu hizmetler, günlük gazete servisi, barda servis edilecek hoşgeldiniz içkisi, AVIS’ten otomobil kiralama avantajları, odalarda hızlı internet, genel alanlarda wireless internet, spor salonunun ücretsiz kullanımı, 1 takım elbise veya elbise ütüsü, akşam servisi, late check-out imkanı, upgrade imkanı, özel yastık menüsü ve telefon görüşmelerinde %10 indirim imkanından oluşuyor.

Divan İstanbul Oteli’nde bulunan Divan Lokantası’nın “Business Class” kapsamında özel olarak hazırladığı “Business Lunch” mönüleri de iş yemekleri için uygun alternatifler sunuyor. Mönülerin spesiyalleri ise Levrek Balığı ve Füme Somon “terrine” -taze akdeniz yeşillikleri eşliğinde-, Sote Edilmiş Piliç Budu -porçini mantar sos ile-, Kereviz Kökü Üzerinde Marine Edilmiş Somon Tartar, Deniz Alabalığı Mus ile doldurulmuş Tavuk Göğsü…

Executive Hizmet
Divan İstanbul Oteli se, “Executive” oda ve suitlerinde kalan misafirlerine yönelik “Business Class” kapsamındaki hizmetlere ek olarak ücretsiz; özel kahvaltı salonunda büfe kahvaltı, suitlerde espresso makinesi ve çay / kahve seçenekleri, odalarda çay / kahve seçenekleri ve kettle, isteğe bağlı olarak Digitürk, isteğe bağlı olarak DVD player ve 5 film seçeneği, kişiye özel yazı seti, suitlerde faks makinesi ve kadın ile erkeklere özel deluxe oda malzemeleri sunuyor.

Toplantı salonlarını da yüksek teknolojik donanımlarla yenileyen Divan İstanbul Oteli’nde, tüm toplantı salonlarındaki aydınlatma elemanları ve projeksiyon perdeleri uzaktan kumanda ile kontrol edilebilecek şekilde yeniden dizayn edildi. İstenildiğinde, önceden tasarlanan senaryolar gereği, tek tuşa basarak salonlarda birkaç ayrı aydınlatma elemanı ve projeksiyon perdesi aynı anda kumanda edilebiliyor.

Divan İstanbul: 0 212 315 55 00
Divan City İstanbul: 0 212 337 49 00
Divan İstanbul Taxim Suites: 0 212 254 77 77
Divan Antalya Talya: 0 242 248 68 00
Divan Lokantası : 0 212 231 41 00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT