Divarese`den Sezonun İlk Fırsatı

Alışveriş Alışveriş Divarese`den Sezonun İlk Fırsatı

Tarihler: 21 Ekim 2010 Perşembe ~ 31 Ekim 2010 Pazar

Firma: Divarese

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 21, 2010 ~ Eki 31, 2010

DIVARESE`DEN SEZONUN İLK FIRSATI

Ayakkabı modasına yön veren Divarese, sezonun ilk kampanyasında her 200 TL`lik alışverişe 50 TL`lik hediye çeki veriyor. Tüm Divarese mağazalarında 31 Ekim tarihine kadar sürecek kampanya dahilinde kazanılan hediye çeki, yapılan alışveriş sırasında kullanılabildiği gibi daha sonra da kullanılabiliyor.

Divarese, yaratıcı ve özgün tasarımlarla dolu 2010-11 Sonbahar-Kış koleksiyonuyla ayakkabı tutkunlarına birbirinden farklı, elegan ve konforlu modeller sunuyor. Koleksiyonda yer alan tasarımlarda, 80’lerin esintisi 90’ların minimalist sadeliği ile buluşuyor, fütürüstik izler dikkat çekiyor.

Divarese 2010-11 Sonbahar-Kış Erkek Koleksiyonu’nda; konfor, rahatlık ve detaylarla güçlendirilmiş modeller öne çıkıyor. Bu sezon modeller kadar, kullanılan malzeme çeşitliliği de dikkat çekiyor. Ürünlerde kullanılan derilerdeki özel yıkamalar, eskitmeler, süet ve antik derinin kullanıldığı koleksiyonda bohem bir hava esiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT