Divarese’den Zincir Ve Zımba Deseni Şıklığı

Alışveriş Alışveriş Divarese’den Zincir Ve Zımba Deseni Şıklığı

Tarihler: 29 Kasım 2010 Pazartesi ~ 29 Aralık 2010 Çarşamba

Firma: Divarese

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 29, 2010 ~ Ara 29, 2010

Ayakkabı modasına yön veren Divarese, yaratıcı ve özgün tasarımlarla dolu 2010-11 Sonbahar-Kış koleksiyonu’nunda yer alan zincir ve zımba detaylı modelleriyle bu kış maskülen bir şıklık sunuyor.

Divarese 2010-11 Sonbahar-Kış Kadın Koleksiyonu’nda yer alan tasarımlarda, 80’lerin esintisini 90’ların minimalist sadeliği ile buluştururken koleksiyonda fütürüstik izler dikkat çekiyor. Divarese’nin koleksiyonunda ön plana çıkan zincir ve zımba detaylı modellerle ise bu kış kadınlar, maskülen bir görünüme bürünecek.

Ayakkabı modasındaki köklü geçmişi, kaliteye verdiği önem ve çekici tasarımlarıyla geniş ve zevkli bir koleksiyon sunan Divarese, 2010-11 Sonbahar-Kış sezonunda da model çeşitliliği ile hem gece hem gündüz dikkat çekici bir stil yaratıyor. Zincir ve zımba desenli modellerin yanı sıra bootie ve clutch kombinler, kısa çizmeler, dizüstü çizmeler, oxford ayakkabılar, 2010-11 Sonbahar-Kış sezonuna damgasını vuruyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT