Dodge`nin Yeni Oyuncusu Journey Yollarda

Alışveriş Alışveriş Dodge`nin Yeni Oyuncusu Journey Yollarda

Tarihler: 22 Eylül 2008 Pazartesi ~ 26 Eylül 2008 Cuma

Firma: Dodge

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 22, 2008 ~ Eyl 26, 2008

DODGE’UN YENİ OYUNCUSU ‘JOURNEY’ YOLLARDA

Yaşamın değişen taleplerini karşılamak üzere tasarlan Dodge Journey; spor amaçlı bir aracın pratikliğini ve kapasitesini bir binek aracın toplam verimliliği ile buluşturuyor. Beş koltuk seçeneğinin yanı sıra, 5+2 koltuk konfigürasyonu seçeneğini de sunan Dodge Journey, 42 bin Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Dodge Journey özellike 5+2 kişilik oturma düzeni ve iç mekandaki fonksiyonel tasarımıyla öne çıkıyor. Cesur ve sportif yapısıyla tüm dünyada yayılımını sürdüren Journey, Ağustos ayı itibariyle de tüm Türkiye’de tüketicilerin beğenisine sunuldu.

Yaşamın değişen taleplerini karşılamak üzere yenilikçi bir bagaj alanı ve oturma düzeni esnekliğini başarıyla uygulayan Dodge Journey’nin güç aktarma organları seçenekleri arasında benzinli ve dizel motorlar, manüel ve otomatik şanzımanlar ve tümüyle yeni çift debriyajlı otomatik şanzıman yer alıyor.
Dodge Journey’nin motor seçenekleri arasında, tümüyle yeni Getrag altı kademeli, çift debriyajlı otomatik şanzımanla birlikte kullanabilecek 2.0 litre turbo dizel motor yer alıyor. Benzinli motor seçenekleri ise ekonomik, 2.4 litre, sıralı dört silindirli ve yüzde 85’e kadar etanol ile çalışabilen 2.7 litre, esnek yakıtlı, V-6 motordan oluşuyor.

Zeminde ve ön yolcu koltuğu minderinin altındaki gizli geniş saklama bölmeleri, yakıt tasarruflu ve güçlü güçlü dizel motoru ile Dodge Journey’i esnek, işlevsel ve kullanması eğlenceli bir araç yapmada benzersiz kılıyor. Araçlarını çok yönlülük açısından yetersiz bulan müşterilere oldukça cazip gelecek olan Dodge Journey, güçlü ve kaslı dış stili ile SUV’lara özgü yetenekli görüntüyü çağrıştıran kusursuz bir Dodge. Journey ile aynı zamanda model sayısını 5’e çıkaran Dodge bu yeni aracı ile özellikle Türkiye’de yaşamın değişen taleplerini karşılamak isteyenleri ve aileleri hedefliyor.
Dodge Journey, kırmızı, kristal inci, kum grisi, gümüş gri, siyah metalik, beyaz, derinlik mavisi, çelik gri, yeşil, dalga mavisi renk seçenekleriyle sunulmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT