Doğadaki Formlardan İlham Alan Büyülü Bir Seri: Urban Nature

Alışveriş Alışveriş Doğadaki Formlardan İlham Alan Büyülü Bir Seri: Urban Nature

Tarihler: 07 Ocak 2011 Cuma ~ 07 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Villeroy & Boch

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 7, 2011 ~ Şub 7, 2011

Doğada yer alan şekiller ve formlar her zaman estetik tasarımlar için esin kaynağı oluyor. Dünyanın en köklü ve tanınmış sofra markası Villeroy & Boch, doğadaki formlardan ilham aldığı Urban Nature serisi ile zarif, sofistike ve estetik zevklere hitap ediyor.

“Urban Nature” – serisi doğal formları modern kentsel stille harmanlıyor. Villeroy & Boch bu seri ile anlam ve karakter olarak oldukça başarılı ve birbirleri ile uyumlu bir koleksiyon sergiliyor.

Villeroy & Boch kalite ve zarafetini yansıtan bu büyülü seri; her biri el işçiliği ile üretilen, kendine özgü ve karakteristik tarzıyla otantik bir çekiciliğe sahip aynı zamanda pratik ve fonksiyonel…

Uyum, Duygu Ve Sıcaklık Serinin Temsil Ettiği Yeni Değerler!

Villeroy & Boch, sofra dekorasyonundaki en yeni trendleri ve yaklaşımlarını “Urban Nature” serisi ile etkileyici bir biçimde ortaya koyuyor. Urban Nature’un çizgisi öylesine uyumlu tasarlandı ki, sade şıklığın kusursuz bir ifadesine dönüşüyor.

Zaman Değişiyor, Sofra Dekorasyonu Da…

Urban Nature, tasarım ve sofra dünyasındaki değişimin yeni çıkış noktası… Seri, sofra dekorasyonundaki yeniliği keşfetmeye davet ediyor; gastronominin değişen formları ile yeni bir tasarım sunuyor. VİLLEROY & Boch Hakkında…

Merkez ofisi Almanya’nın Mettlach kentinde bulunan Villeroy & Boch, Avrupa, Meksika ve Tayland’da kurulu fabrikaları ile üretimini gerçekleştiriyor. 260 yılı aşan şirket tarihi ile gelenekselleşen Villeroy & Boch; Karo Seramik, Sofra Ürünleri, Banyo ve Sağlık Gereçleri çatıları altındaki geniş ürün yelpazesi ile bugün 125 ülkede Avrupa’nın yaşam tarzına yön veren bir markadır. Villeroy & Boch’un her zevke hitap eden seçkin ürün yelpazesi Eczacıbaşı güvencesi ile Türkiye genelinde, 7’si Villeroy & Boch konsept mağazası olmak üzere toplam 35 satış noktasında yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT