Doğallığın Bronzlukla Mükemmel Uyumuna Karşı Koyamayacaksınız

Alışveriş Alışveriş Doğallığın Bronzlukla Mükemmel Uyumuna Karşı Koyamayacaksınız

Tarihler: 12 Mart 2012 Pazartesi ~ 12 Mayıs 2012 Cumartesi

Firma: Golden Rose

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 12, 2012 ~ May 12, 2012

Dünya kadınlarının tercihi renkli kozmetik devi Golden Rose, 2012 İlkbahar-Yaz sezonunun fondöten tırnak trendini somon rengi ojesi ile tırnaklarınıza taşıyacak. Golden Rose Fantastic Color Oje Serisi’nde yer alan 172 numaralı ojenin özellikle bronz teninizle uyumuna inanamayacaksınız.

Golden Rose Fantastic Color 172 numaralı oje ile tırnaklarınızın sade ve temiz görünümüyle kendinizi çok daha güzel hissedecek, “doğala dönüş trendi”ne uyum sağlayacaksınız.

Renkli kozmetik sektöründe trendlerin öncüsü Golden Rose, 2012 İlkbahar-Yaz sezonu boyunca, Golden Rose Fantastic Color’un 172 numaralı oje rengi, moda tutkunu kadınların favorisi olacak.

Kolay uygulanma özelliği ve şişe tasarımıyla hem tırnaklarınıza hem göz zevkinize hitap edecek Fantastic Oje Serisi, etkili formülü sayesinde arzu edilen kalıcılığı uzun süre muhafaza edecek. Golden Rose Fantastic Color Oje serisi 172 moda rengi ile göz alıcı tırnaklar yaratarak güzelliğinizi tamamlayacak.

Türkiye’nin her yerindeki Golden Rose Kiosk ve Shop’larından, parfümerilerden satın alabileceğiniz Golden Rose Fantastic Color Oje Serisi’nin fiyatı ise 3.50 TL

Golden Rose’un tüm ürünlerini bir arada görebilmek ve daha fazla bilgi alabilmek için www.goldenrose.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT