Doğanın Zor Koşullarında Ya Da Seyahat Sırasında Columbia Yanınızda

Alışveriş Alışveriş Doğanın Zor Koşullarında Ya Da Seyahat Sırasında Columbia Yanınızda

Tarihler: 09 Kasım 2010 Salı ~ 09 Kasım 2010 Salı

Firma: Columbia

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 9, 2010 ~ Kas 9, 2010

Teknoloji odaklı ürünleri ile tanınan Columbia, yeni sezon Trail ve Travel Koleksiyonlarında hayatınızı kolaylaştıracak ürünler sunuyor.

Outdoor sporları için en uygun zamana geldiğimiz şu günlerde Columbia Trail koleksiyonu sporu zevkli hale getiriyor. Seyahatler sırasında işlevsellik en önemli noktadır. Artık stilinizden ödün vermeden işlevsel ürünler ile seyahat etmek Columbia Travel Koleksiyonu ile mümkün.

Bayan Koleksiyonu
2010 Sonbahar Women’s Trail Koleksiyonu, ister uzun mesafeli yürüyüşler, ister de kısa turlar olsun aktif kadınların ihtiyaçlarına cevap veriyor. Yenilikçi teknolojiler sunan işlevsel parçalar, şehir sokaklarından yüksek dağların zirvelerine kadar her durumda sıcaklık ve rahatlık sağlıyor. Ergonomik ve esneme özelliği taşıyan ayakkabılar güneşe, yağmura ve darbelere karşı yüksek koruma sağlıyor.

Yüksek performans sunan Trail ayakkabı ve botlar, küçük ve dar ayaklara daha iyi oturması için kadınlara özel bir kalıpla üretiliyor.

Kadınlar seyahatlerde stillerini de yanlarında götürürler. Columbia Women’s Travel koleksiyonu ile seyahate giderken modanın dışında kalmak zorunda değilsiniz veya beklenmedik randevular için hazırlıksız yakalanmazsınız.

Erkek Koleksiyonuz
2010 Sonbahar Trail Erkek Koleksiyonu hafif, dayanıklı, yüksek hareket kabiliyeti sağlayan ve aynı zamanda hava şartlarından korunma özellikleri sunan ürünlerden oluşuyor. Performans öğelerinin yanı sıra güneş korumalı Men’s Trail koleksiyonu doğanın zorlu koşullarında ve şehirde hayatınızı kolaylaştırıyor.

Seyahat ederken, rutininizin dışına çıkar ve her şeyden uzaklaşırsınız. İş stresinden uzaktasınızdır ve bu sürecin her saniyesinden müthiş keyif almaktasınızdır. İşlevsel ürünlerden oluşan Travel koleksiyonu, işlevsel ürünleri sayesinde erkeklerin daha az eşyayla seyahat etmesini ve bu sayede seyahat çantalarının hafiflemesini sağlamaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT