Doğtaş Hızla Büyümeye Devam Ediyor

Alışveriş Alışveriş Doğtaş Hızla Büyümeye Devam Ediyor

Tarihler: 07 Mayıs 2010 Cuma ~ 30 Mayıs 2010 Pazar

Firma: Doğtaş

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 7, 2010 ~ May 30, 2010
Doğtaş’tan 38. yılında 38 yeni mağaza hedefi…

Sektörde 38 yılı geride bırakan Doğtaş Mobilya yenilenen yüzü ile ürünlerinde tasarım ve kalitede farklılaşıp ilkleri sektöre kazandırarak ilerliyor. Türkiye’de gelişen mobilya sektörünün öncü markaları arasında yer alarak üretim kapasitesi tasarımda farklılaşan ürünleri ve yeni perakendecilik anlayışıyla yurt içinde 132, yurt dışında 62 ülkede 76 olan konsept showroom sayısına yenilerini ekleyerek hizmet vermeye devam ediyor.

7- 8 Mayıs’ta yapılacak açılış ile yurt içinde Adana, Adıyaman, Ankara, Bafra, Diyarbakır, İstanbul(Avcılar, Beylikdüzü, Çengelköy, Etiler, Küçükyalı)İzmit, Kayseri ve Van’da; yurt dışında ise Haziran ve Temmuz aylarında Fransa, Ürdün, Mısır, Azerbaycan, Almanya, Suudi Arabistan, Türkmenistan, Kazakistan, Suriye, Irak ve Bulgaristan da ile hizmete giriyor.

Yıllardır müşterilerini şıklık ve konforla tanıştıran ve bu yıl tasarımıyla farklılık ve kaliteyi sunarak 2008 yılında tüketicisine “Ben Yenilendim” gibi cesur bir söylemde bulunan Doğtaş verdiği sözün arkasında durup yeniliklerine devam ediyor. Ürün portföyüne istenilen dizaynın yaratılabileceği Optiroom Çözümler sunan koltuk takımları, Tv üniteleri, kitaplıklar, kanepeler, puflar, berjerler ekleyip özel seri ürünlerle evinizi konsept olarak oluşturabilecek bir çok ürün ekleyen Doğtaş Mobilya yeni açacağı mağazaları ile yurtiçi ve yurtdışı ataklarını sürdürüyor.

Yeni açılışlarla ilgili konuşma yapan Doğtaş Mobilya Genel Müdürü İsmail Doğan” Bu yıl Doğtaş olarak 38. yılımızda 38 yeni mağaza açmayı hedefledik ve Yurtiçinde 16, Yurtdışında 10 mağaza ile toplamda 26 mağazanın 13’ünün bu hafta sonu açılışını yapmak üzere Temmuz ayı sonuna kadar diğerlerinin de açılışı tamamlanacaktır. Hedefimiz yılsonuna kadar 38 mağaza açılışını yapmaktır. Ayrıca yine 2010 için %30’luk bir büyüme öngörüyoruz ve yatırımlarımıza durmadan devam ediyoruz. Üretim kapasitemizi arttırmak amacıyla ek üretim tesisimizin inşaatı başlamış durumda. Bu yeni ek tesis ile hem istihdam açığını kapatmayı hem de yeni açılacak bayilerimize daha iyi ve hızlı hizmet verebilmeyi amaçlıyoruz. Yurtiçi ve yurtdışında açılışlarımızın heyecanını bizimle paylaşmaları için o bölgedeki halkımızı bekliyoruz” dedi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT