Domino’s Pizza artık Digiturk’te

Alışveriş Alışveriş Domino’s Pizza artık Digiturk’te

Tarihler: 26 Eylül 2005 Pazartesi ~ 30 Eylül 2005 Cuma

Firma: Digitürk

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 26, 2005 ~ Eyl 30, 2005
Televizyondan pizza siparişi dönemi başladı.
Domino’s Pizza artık Digiturk’te!

Domino’s Pizza’nın enfes lezzetleri artık kumandanızın ucunda. Digiturk üzerinde yer alan 525 numaralı Yemek Sepeti kanalını tuşlayarak Domino’s Pizza’nın nefis pizzalarından dilediğinizi sipariş edebilirsiniz.

Türkiye’nin en sevilen pizzalarını üreten Domino’s Pizza şube sayısına her geçen gün yenilerini eklerken, pizzaseverlerle alternatif mecralar aracılığıyla da buluşmaya devam ediyor. Domino’s Pizza, ülkemizin ilk ve en gelişmiş ‘online’ yemek sipariş sitesi olan Yemeksepeti.com’un Digiturk platformu üzerinde yer alan Yemek Sepeti kanalı aracılığıyla da hizmet sunmaya başladı. Böylelikle, pizzaseverler Domino’s Pizza’nın eşsiz lezzetlerine artık Digiturk’ün 525 numaralı Yemek Sepeti kanalından da ulaşabilecekler. Digiturk aboneleri Digikumanda’larını kullanarak Yemek Sepeti kanalında yer alan ve sayısı her geçen gün artan restoranlardan yemek siparişi verebiliyorlar. Pizza siparişi vermek isteyenler, dünyada bir ilk olma özelliği taşıyan 525 numaralı Yemek Sepeti kanalında Domino’s Pizza’nın nefis lezzetleri arasında tercih yapabilirler.

Yemek Sepeti kanalı aracılığıyla verdikleri hizmete ilişkin bilgi veren Dominos Pizza Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Banu Güney şunları söyledi: “Dünyanın en büyük evlere servis pizza restoran zinciri Domino’s Pizza, Türkiye’deki büyümesini hızla sürdürüyor. Bir yandan mağaza sayımızı artırırken diğer yandan farklı kanallar aracılığıyla yatay büyüme de gerçekleştiriyoruz. Bu anlamda Digiturk’ten yayın yapan Yemek Sepeti kanalının son derece önemli bir platform olduğuna inanıyoruz. Böylelikle daha çok noktadan daha fazla pizzasevere ulaşabileceğiz.”

Digiturk üzerindeki 525 numaralı Yemek Sepeti kanalı aracılığıyla son derece önemli bir yeniliğe imza attıklarını ve kanalda yer alana restoran sayısının her geçen gün arttığını belirten Yemeksepeti.com Genel Müdürü Nevzat Aydın ise şunları söyledi: “Yemeksepeti.com olarak kendi alanımızda üstlendiğimiz öncü misyonumuzu, dünyada ilk kez gerçekleştirilen bir projeyle devam ettiriyoruz. Ocak ayında 40 restoran ile başlattığımız bu hizmet Domino’s Pizza gibi markaların eklenmesiyle giderek yaygınlaşıyor ve Yemek Sepeti kanalında hizmet veren restoran sayısı giderek artıyor. Diğer yandan, şu anda yalnızca İstanbul’da hizmet veren 525 numaralı Yemek Sepeti kanalının kısa bir süre içerisinde diğer illerimize yönelik olarak da servis sunması için çalışmalarımız bütün hızıyla sürüyor.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT