Donna Karan Salon’da 13 Mayıs Anneler Günü

Alışveriş Alışveriş Donna Karan Salon’da 13 Mayıs Anneler Günü

Tarihler: 16 Nisan 2012 Pazartesi ~ 13 Mayıs 2012 Pazar

Firma: Donna Karan Salon

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 16, 2012 ~ May 13, 2012

Anneler Günü 2012

Kabile hayatının canlılığını, sofistike ve seksi kentsel elbiselere dönüştüren Donna Karan İlkbahar/Yaz 2012 Koleksiyonu’ndaki her bir parça, adeta kadının yaratıcı gücünü aydınlatmak için uyarlanan bir sanat eseridir.

Her parça gündüzden geceye uzanan zamansız arzu nesnesidir… Elle bükülmüş büzgülü ve bedene oturan elbiseler, elastik bantlarla çevrelenmiş, ipek dokunuşlarla bağlanmış, ruh ile hareket eden baskı formundaki hacimli etekler…

Topraktan doğan grafik desenler, siyahın keskinliğiyle tamamlanır… Kil, toprak, Hint Meşesi, kemik, narenciye, eğreltiotu, yaprak, Afrika Menekşesi Donna Karan İlkbahar/Yaz 2012 Koleksiyonu’nu oluşturan renklerdir.

Daha global bir dünya, daha cesur, bireysel ve tarzı ile kendine daha fazla güvenen kadından ilham alan Donna Karan İlkbahar/Yaz 2012 Koleksiyonu’ndan seçeceğiniz zarif hediye seçenekleri ile annenizin 13 Mayıs Anneler Günü’nü unutulmaz kılın.

Donna Karan Salon

Bostan Sok. No:7/2 Nişantaşı / Istanbul
0212 230 66 86 0212 230 66 86

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT