Doritos`la 3. Boyuta Geçin

Alışveriş Alışveriş Doritos`la 3. Boyuta Geçin

Tarihler: 14 Ocak 2008 Pazartesi ~ 19 Ocak 2008 Cumartesi

Firma: Doritos

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 14, 2008 ~ Oca 19, 2008
Doritos ile eğlence boyut atlıyor. Doritos’un dayanılmaz mısır cipsi 3. boyuta taşındı
DORİTOS’LA 3. BOYUTA GEÇİN

Doritos yeni cipsi “3 Boyut” ile mısır cipsini üç boyuta taşıdı. 3 Boyutlu yeni bir cips lezzetiyle tanışırken, Doritos paketleriyle birlikte dağıtılacak 3D gözlüklerle, ürünün reklamını da TV’de 3 boyutlu izleyebileceksiniz...

Gençliğin, eğlencenin ve hareketin her zaman yanında olan Doritos, şimdi hayranlarını yeni bir boyuta taşıyor. Doritos’un yepyeni ürünü “3 Boyut” ile Doritos lezzeti, farklı bir boyut kazandı. Doritos’severler Baharat Aroma Çeşnili 3 Boyutlu Doritos’u yemeye doyamayacaklar.

Doritos, yeni ürünü “3 Boyut” ile birlikte, aynı zamanda büyük bir sürprize de imza atıyor. Reklam filminde 3 boyutlu sahnelere de yer veren Doritos, yüzbinlerce 3D gözlüğü de cips paketleriyle beraber ücretsiz olarak tüketicilerine sunacak. Bu gözlükler sayesinde TV’deki Doritos reklamlarını 3 boyutlu izleme şansını bulacaksınız. Doritos “3 Boyut” Aile Paketi (66 gr.) ve Doritos “3 Boyut” Süper (133 gr.) seçenekleriyle satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT