Doritos`la Anı Yakala, Hayallerin Gerçek Olsun

Alışveriş Alışveriş Doritos`la Anı Yakala, Hayallerin Gerçek Olsun

Tarihler: 16 Ekim 2006 Pazartesi ~ 17 Ekim 2006 Salı

Firma: Doritos

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 16, 2006 ~ Eki 17, 2006
DORİTOS’LA ANI YAKALA, HAYALLERİN GERÇEK OLSUN

Doritos’un, “An”ı yaşayan ve yaşamdan keyif alan gençlere özel sitesi, www.tamyeritamzamani.com hayalleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Gençlerin kendini özgürce ifade ettiği müzik, teknoloji, alışveriş, seyahat, sinema, eğlence gibi her alanda yaşam kılavuzu olan internet sitesi www.tamyeritamzamani.com “Anı Yakala” projesiyle her hafta hayalini yazan bir gencin hayalini gerçekleştiriyor.

Gerçekleşen hayaller arasında neler yok ki… F1 Grand Prix yarışlarını izlemek, arkadaşlarıyla birlikte Boğaz’da veda yemeği yemek, son model güzel bir fotoğraf makinesine sahip olmak, klasik bir gitar sahibi olmak… Sadece hayal etmek yeterli… Bir de tabi Doritos’un internet sitesi www.tamyeritamzamani.com’a ücretsiz üye olmak gerekiyor.

Anı Yakala’da Hayaller Nasıl Gerçek Oluyor?
Hayallerinizin gerçekleşmesi hiç de zor değil. İnternette www.tamyeritamzamani.com sitesine üye olanlar her Pazartesi ve Salı günü siteye girerek gerçekleşmesini istedikleri hayallerini yazıyorlar. Çarşamba sabahı ise kazanan kişi belli oluyor ve Metro FM`de yayınlanan “Doritos`la Anı Yakala” programına saat 14:00`de canlı bağlanarak, hayalinin gerçekleştiği haberi veriliyor.

Sitede ayrıca gençlerin idolü olmuş sanatçılarla ilgili ilginç haberlerden, yeni satışa sunulmuş video kameraların tanıtımına, farklı alanlarda ilgi çekici haber başlıklarından vizyona girecek yeni film tanıtımlarına kadar her türlü konuya rastlamak mümkün. Ayrıca www.tamyeritamzamani.com ‘u ziyaret edenler bu güne kadar bir çok organizasyona davet ve bilet kazandılar.

TYTZ “Anı Yakala” da Bu Güne Kadar Gerçekleşen Hayaller;
Serdar Hakyemez - İstanbul, Askere gideceği tarihin bir gün öncesinde 15 arkadaşı ile birlikte, Boğaz’da askerliğe uğurlama partisi yapıldı.
Kadir Girişen - Diyarbakır, Quantin Tarantino filmleri DVD arşivi kazandı.
Murat Yüksel - İstanbul, Ritz Carlton Oteli`nde 1 gün konaklama, Bali Masajı, Çintemani Restaurant`ta açık büfe öğle ve akşam yemeği…
Gökhan Samet Gülbay - Manisa, Siyah gitar
Tilda Mayer - İstanbul, Formula 1 heyecanını silver tribünde 1 arkadaşı ile birlikte izledi.
İpek Karaoyvad - İstanbul, 6 arkadaşı ile birlikte Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda Ajda Pekkan konserine gitti
Güliz Büyüközer - İstanbul, Fotoğraf makinesi istedi ve gerçek oldu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT