Doritos Yılın En Şekilli Cipsi Fritos`u Sunar

Alışveriş Alışveriş Doritos Yılın En Şekilli Cipsi Fritos`u Sunar

Tarihler: 10 Ekim 2011 Pazartesi ~ 10 Kasım 2011 Perşembe

Firma: Doritos

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 10, 2011 ~ Kas 10, 2011

Doritos, en yeni ürünü Fritos ile hayata baharat katmaya devam ediyor. Tatlı-Acı biber çeşnili ve barbekü aromalı iki lezzeti ile farklı damak tatlarına hitap eden Fritos, benzersiz şekliyle de “yılın en şekilli cipsi” olacak.

Sadece lezzeti ve şekli ile değil iletişim platformuyla da farklı olan Fritos; kendine özel internet sitesi başta olmak üzere Facebook, Twitter ve Youtube gibi sosyal ağları birbirine entegre ederek sınırsız eğlencenin platformunu kuruyor. Huysuz Virjin’in rektörü olduğu Doritos Akademi, uçuk kaçık hocalarıyla öğrencilerine eğlencenin öncelikli olduğu bir eğitim ortamı sunuyor.

Her zaman gençlerin yanında, eğlencenin içinde yer alan Doritos, Eylül ayında piyasaya çıkan yeni dikdörtgen şekilli mısır cipsi Fritos ile eğlencenin alanını daha da genişletiyor. Fritos, tatlı-acı biber ve barbekü aromalı iki farklı lezzetiyle değişik tat arayanlara yeni bir seçenek sunuyor.

Fritos’un Şerefine, Hayata Baharat Katan Okul!
Doritos, benzersiz şekli ile cips pazarı için bir ilk olan Fritos’a özel olarak Türkiye’de daha önce yapılmamış bir işe imza atıyor ve Doritos Akademi’yi hayata geçiriyor. Kendine özel internet sitesi, Facebook, Youtube ve Twitter’ın birbirine entegre edildiği “Hayata baharat katan okul” Doritos Akademi’nin dekanlığını renkli ve eğlenceli kişiliği ile Huysuz Virjin yaparken sıra dışı hocalarını ise akademi için kılıktan kılığa giren Mahir İpek, Selen Uçer ve Serkan Keskin canlandırıyor.

Yepyeni bir gençlik platformu olan Doritos Akademi, bilinen akademilerden farklı olarak eğlenceyi ön planda tutuyor. Bu akademide kayıtlar, dersler, sınavlar doritosakademi.com, Facebook, Youtube ve Twitter üzerinden yapılıyor. Başta Huysuz Virjin olmak üzere her biri birbirinden eğlenceli akademik kadrosu ile Doritos Akademi gençlerin yeni sosyal paylaşım alanı olmayı hedefliyor.

“Yılın en şekilli cipsi” Fritos’un eğlence ve lezzet dolu dünyasına dahil olmak için “Hayata baharat katan akademi” Doritos Akademi’ye www.doritosakademi.com ve www.facebook.com/DoritosTurkiye adresleri üzerinden kayıt yaptırmak yeterli…

Doritos Fritos ile Doritos Akademi’de sıra dışı ve eğlenceli bir eğitim deneyimine hazır olun!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT