Dört Mevsim Taze Meyve Keyfi, Elite Naturel

Alışveriş Alışveriş Dört Mevsim Taze Meyve Keyfi, Elite Naturel

Tarihler: 16 Ağustos 2010 Pazartesi ~ 15 Eylül 2010 Çarşamba

Firma: Elite Naturel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 16, 2010 ~ Eyl 15, 2010

Türkiye’nin ilk sertifikalı ekolojik meyve suyu üreticisi Elite Naturel, iki yeni çeşidini tüketicileriyle buluşturuyor. “Elite Yaban Mersini Organik Meyve Suyu” ve “Elite Kızılcık Organik Meyve Suyu” doğal lezzetinden ve faydasından hiçbir şey kaybetmeden raflardaki yerini alıyor.

Elite Naturel, organik meyve sularına iki yeni çeşit daha ekleyerek sağlıklı içecek yelpazesini genişletiyor. “Elite Yaban Mersini Organik Meyve Suyu” ve “Elite Kızılcık Organik Meyve Suyu” damak zevkine olduğu kadar sağlığına da düşkün olanların beğenisine sunuluyor.

Elite Naturel Organik Meyve Suları, meyvelerin çekirdekleri ile birlikte sıkılmasından elde ediliyor. Kurutulmuş ya da konsantre edilmiş ürünlerin sulandırılarak çoğaltılmasından oluşmuyor. Elite Naturel Organik Meyve Suları, Türkiye’nin ilk ve tek taze sıkılarak, pastörize edilerek 18 ay raf ömrü kazandırılmış meyve suları olma özelliğini taşıyor. Elite Naturel meyve suları, daha az ısıl işleme maruz kaldığı için meyvenin mineral ve vitamin değerlerinin kaybı minimum oluyor.

Doğal ve Güçlü Bir Antioksidan…
Pek çok faydası olduğu bilinen ve sağlık üzerinde olumlu etkileri bulunan yaban mersini, ülkemizde de son yılların gözdesi oldu. Ilıman iklim kuşağına adapte olmuş bir meyve türü olan yaban mersini, botanik olarak gerçek üzümler grubunda yer alıyor. Güçlü bir antioksidan olan yaban mersini, idrar yolu enfeksiyonları, böbrek taşları, katarakt gibi çeşitli şikâyetlerin tedavisinde de yardımcı olarak uzun zamandır kullanılıyor. Amerika’da yapılan bir araştırmaya göre de kansere karşı önleyici etkisi olan enzimleri aktive etme özelliği bulunuyor. Hem faydalı hem de kendine has bir lezzeti olan yaban mersini Elite Naturel tarafından, doğallığı korunarak tüketicilere organik meyve suyu olarak sunuluyor.

Vücut Direncini Artırır…
Elite Naturel’in ürün çeşitleri arasına eklediği diğer faydalı lezzet ise kızılcık. Mideye kuvvet verdiği, vücut direncini arttırdığı bilinen kızılcığın, bağırsak yaralarına iyi geldiği belirtiliyor. Mide ve bağırsak enfeksiyonlarına karşı koruyan kızılcığın gazı önleyici özelliği de bulunuyor. Bu sağlıklı lezzet de en sağlıklı ambalaj ve tüm doğallığı ile meyve suyu severlere sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT