Douglas Labs, Standartları Yükseltmeye Geldi

Alışveriş Alışveriş Douglas Labs, Standartları Yükseltmeye Geldi

Tarihler: 01 Ekim 2007 Pazartesi ~ 02 Ekim 2007 Salı

Firma: Douglas Labs

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 1, 2007 ~ Eki 2, 2007
Douglas Labs, Standartları Yükseltmeye Geldi

Dünya’da en çok bilinen ve en çok güvenilen marka Douglas Labs, 50 yılı aşkın tecrübesiyle Avrupa ülkelerinden sonra şimdi Türkiye’de...

Besin takviyesi konusundaki uzmanlığı, tüm dünyada yapılan Comparative Guide to Nutritional Suplements Araştırmasında 1. sıraya yerleşerek kanıtlanan Douglas Labs Türkiye, dünyanın en çok bilinen ve güvenilen besin takviyesi markası olarak tüm Avrupa ülkerinden sonra şimdi Türkiye pazarındaki yerini alıyor.

Standartları yükseltmeye geldik
Douglas Labs’in kurucusu Sam Lioon, bundan 50 yıl önce büyük bir söz vererek yola çıktı: “Standartları yükseltmeye geldik”. Bu cümle geçtiğimiz 50 yıl boyunca Douglas Labs çalışanları tarafından slogandan öte insanlığa verilmiş bir söz olarak kabul edildi.

Douglas Labs, günümüzde tüm dünyada en çok bilinen ve güvenilen marka haline geldi. Geniş ürün yelpazesi, kolay ve rahat kullanıma yönelik patentli teknolojileri, en son teknolojiyle donatılmış üretim tesisleri ile tüm dünyada 1.sıraya yükseldi.

Douglas Labs’in Amerika’nın Pittsburgh şehrinde 14 bin m2’nin üzerinde alana sahip son teknolojiyle donatılmış, 3 AR-GE labortatuvarının yer aldığı tesislerinde 2000 üzerinde formülasyon üretiliyor. Kanada Sağlık Bakanlığı ve Avrupa Birliği iyi üretim standartlarına uygun olarak üretim yapan bu tesis ayrıca FDA tarafından referans labarotuvar olarak gösteriliyor.

Doktorlar tarafından en çok tercih edilen marka olan Doulas Labs.’in ürünleri, tüm dünya üzerinde 30.000’den fazla doktor ile tüketiciyle buluşuyor.

Douglas Labs Türkiye
Türkiye’nin anti aging alanında en güvenilir çözüm ortağı olmayı hedefleyen Douglas Labs, bünyesinde pazarlama, stratejik planlama ve ilaç sektöründen gelen deneyimli yöneticiler ile eczacı ve hekimlerin danışmanlığında kuruldu.

Anti aging konusunda 24 kilit ürünle Türkiye’ye giren Douglas Labs, markanın global pazardaki performansından hareketle orta vadede sektör lideri olmayı hedefliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT