Dr Mattress’den Sırt Problemlerine Çözüm Sunan Yastık….

Alışveriş Alışveriş Dr Mattress’den Sırt Problemlerine Çözüm Sunan Yastık….

Tarihler: 21 Temmuz 2008 Pazartesi ~ 24 Temmuz 2008 Perşembe

Firma: Dr Mattress

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 21, 2008 ~ Tem 24, 2008
Dr Mattress’den Sırt Problemlerine Çözüm Sunan Yastık…
Sağlıklı yaşam için en önemli faktörlerden biri de uykudur. Bilinenin aksine uyku zihinsel ve bedensel fonksiyonların düzenlendiği aktif geçen bir süreçtir. Bu nedenle halk deyimiyle “güzel bir uyku çekmek” 24 saatimizin maksimum verimle geçmesi için çok önemlidir.

Dr Mattress bunu göz önüne alarak kişiye özel biyometrik yatakların yanı sıra yine kişiye özel sırt ve boyun rahatsızlığı çekenlere özel yastık üretti. Dr Mattress’in özel yastığı 40x60 cm. ebatta, özel sırt desteği ve standart yastıklardan farklı olarak boyun kıvrımımızı destekleyerek doğru yatış sunmaktadır. Boyun kavisimizi karşılayacak kısmın önündeki açılı uzantı sırt desteği sağlayarak, boyun kavisi ve sırt eğikliğini gece boyunca engelleyerek ağrılarınızdan kurtarır.

Yastıklar, yüksek teknoloji ürünü, boynunuzun kavisini ve sırtınızı üstün yumuşaklıkta kavrayabilen visko katmanı ile rahat ve boynunuzun anatomik yapısına uyumlu bir yatış sağlar. Visko 60’lı yıllarda poliüretan süngerlerin hücre yapısında değişiklik yapılarak geliştirilmiş, astronotların uzaya giriş ve çıkışlarında oluşan çok yüksek g-kuvvetlerinden korunmalarını sağlamıştır. En önemli özelliği sırtın ve ensenin, ağırlığın, ısısına göre duyarlılık gösterip, hızla boyun etrafında bir kalıp oluşturarak bütün boşlukları doldurmasıdır. Aynı zamanda adı hafızalı süngerde olan bu visko-elastik sünger ile ensemizin ve omurgamızın daha düzgün desteklenmesi sayesinde, diğer yastıklarda sırt bölgesinde oluşan konsantre basınç noktaları sorunu giderilir, kan dolaşımı rahatlar, beyine giden oksijenin oranı artarak uykunun kalitesi yükseltilir, gece dönme sayısı düşürülerek daha derin bir uyku ve dinlenmiş bir vücut sağlanır, boyun ağrılarının önüne geçilir.

Visko katmanı, basınç noktalarının giderilmesi ve ağrıların engellenmesini sağladığı için çok uzun zamandır hastanelerdeki ameliyathanelerde, uyku sorunu çekenlerde, boyun ağrıları şikayetlerinde ve diğer medikal alanlarda kullanılmaktadır.
Uyku nasıl hayatınızın önemli bir parçasıysa, kişiye özel tasarımıyla Dr. Mattress Yastıkları da sizin bir parçanız olacak…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT