Dünya Markası Smirnoff ile Sıradışı Bir Yıla Hazır Olun!

Alışveriş Alışveriş Dünya Markası Smirnoff ile Sıradışı Bir Yıla Hazır Olun!

Tarihler: 13 Aralık 2011 Salı ~ 31 Aralık 2011 Cumartesi

Firma: Smirnoff

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 13, 2011 ~ Ara 31, 2011

Ayrıcalıklı bir yıla sıradışı bir başlangıç yapmak istemez misiniz? Dünyanın ilk karışımlarını yaparak “Kokteyl Devrimi”ni başlatan votka markası Smirnoff, Türkiye’de de farklı ve ayrıcalıklı deneyimler arayanların yanında... Çarlık Rusyası döneminde dört defa Rus Hanedanı’nın resmi vodka tedarikçisi ünvanını kazanan Smirnoff, ürünleriyle halen dünyanın bir numaralı votkası olmayı sürdürüyor. Smirnoff, mükemmel bir votkanın sahip olması gereken saflığa ulaşmak için üç kere damıtılıyor, 10 defa filtre ediliyor ve her damlası için 57 kez kalite kontrolü yapılıyor. Bu ayrıcalıklı deneyim için siz de daha fazla beklemeyin; yılbaşında, sıradışı gecelere imza atın; geceye hükmedin!

Kendine özgü farklılıkları arayanların votkası Smirnoff, dünyanın en iyi partilerinin ruhunu ve içindeki tüm sıra dışılığı sizlerle paylaşıyor.Siz de bu seneye Smirnoff ile ayrıcalıklı bir başlangıç yapın ve tüm yıl boyunca yaşayacağınız sıra dışı deneyimlere kendinizi hazırlayın.

Detaylarda saklı saflık: Smirnoff
Çarlık Rusyası döneminde dört defa Rus Hanedanı'nın resmi vodka tedarikçisi ünvanını kazanan Smirnoff, ürünleriyle halen dünyanın bir numaralı votkasıolmayı sürdürüyor. Smirnoff, mükemmel bir votkanın sahip olması gereken saflığa ulaşmak için üç kere damıtılıyor, 10 defa filtre ediliyor ve her damlası için 57 kez kalite kontrolü yapılıyor.

1864 yılından beri 21 numaralı orijinal tarife göre üretilen Smirnoff, dünyanın ilk karışımlarını yaparak “Kokteyl Devrimi”ni başlatan içki olma özelliğini de taşıyor.Smirnoff’un yaratılmasında ilham kaynağı olduğu Bloody Mary, Moscow Mule, Vodka Martini ve Screwdriver gibi bilinen kokteyller halen tüketiciler tarafından en çok tercih edilen kokteyller.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT