Dünya Starlarının Ünlü Yoga Ustası Kemer Golf & Country Club’da

Alışveriş Alışveriş Dünya Starlarının Ünlü Yoga Ustası Kemer Golf & Country Club’da

Tarihler: 14 Nisan 2005 Perşembe ~ 17 Nisan 2005 Pazar

Firma: Kemer Golf & Country Club

Adres: Uzunkemer Mevkii, Göktürk Beldesi 34077 Kemerburgaz Eyüp İstanbul

Telefon: 0212 239 70 10

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 14, 2005 ~ Nis 17, 2005
Dünya Starlarının Ünlü Yoga Ustası Kemer Golf & Country Club’da
0

Beden, zihin ve ruhun mükemmel uyuma ulaşmasından doğan içsel güç ile hayata yeni bir pencere açmanın yolu olarak bilinen Kundalini Yoga öğretisi, dünyaca ünlü yoga ustası Gurmukh Kaur Khalsa tarafından 14-17 Nisan 2005 tarihlerinde KG&CC’lilerle buluşacak.
Otuz yıllık Kundalini Yoga öğretmenliği boyunca öğretmenlerden yazarlara ve Madonna, Cindy Crawford, Courtney Love gibi yıldızlara kadar pek çok öğrencisinin hayatındaki etkileyici değişimin ve iyileşmenin mimarı olan Gurmukh Kaur Khalsa, KG&CC’deki 15-16-17 Nisan tarihlerinde üç günlük workshop’uyla İstanbullulara benzersiz bir deneyim yaşatacak.

Özel bir öğreti olan Kundalini Yoga, şarkılar, nefes teknikleri ve egzersizlerle bedenin temel enerji merkezleri olan ve insanın 8 yeteneğinin kaynağını oluşturan 8 çakrayı uyandırarak içsel huzura ulaşmanın yolu olarak biliniyor.
Khalsa, Kundalini Yoga”yı “İnsanın kendi mükemmelliğine ulaşması” olarak tanımlıyor. Beden, zihin ve ruhun mükemmel uyuma ulaşmasından doğan içsel güç ile hayata yeni bir pencere açmanın yolu olarak da bilinen Kundalini Yoga, uygulamalarının ruhu uyandırmanın yolu olduğunu söylüyor.
Khalsa’nın KG&CC’de uygulayacağı 3 günlük program, Kundalini Yoga & Meditation ile hamileliğin doğal gücü ve doğum, kendi gücünüzü keşfetmek ve kendinize ulaşmak gibi uygulamalardan oluşuyor.

Kendi özümüze ulaşmanın, içimizdeki gücü uyandırarak imkansız görüneni olanaklı kılmanın anahtarı olarak bilinen Kundalini Yoga dersleriyle katılımcılar şimdiye kadar yaşamadıkları özel bir deneyim yaşacak ve hayatlarına farklı bir pencereden bakacaklar.
Gurmukh Kaur Khalsa Hakkında: Los Angeles’daki “Golden Bridge” adlı Kundalini Yoga ve Meditasyon Merkezi’nin kurucu ortağı ve yöneticisidir. Yaklaşık 30 yıldır Los Angeles’tan ve dünyanın dört bir yanından öğrencilerinin Kundalini Yoga ve meditasyon derslerine katılabilmek için en çok aradığı isimdir. Yoga uygulamaları ile şimdiye kadar Vogue, Elle, InStyle ve New York Times gibi pek çok ünlü dergiye konu olmuş, “Good Morning America” programı ile milyonlarca seyirciyle buluşmuştur. Khalsa, “Bountiful, Beautiful, Blissful: Experience the Natural Power of Pregnancy and Birth with Kundalini Yoga and Meditation” ve “The Eight Human Talents: The Yogic Way to Restroring the Natural Balance of Serenity Within You” gibi ünlü kitapların da yazarıdır. Khalsa ayrıca “Khalsa Way” adlı organizasyonun da kurucu üyesidir. “Khalsa Way” öğrencilerine Kundalini Yoga öğretmekle kalmayıp ayrıca, sağlıklı doğum ve çocuk çocuk yetiştirmenin, kariyer ve insan ilişkilerinde başarıya ulaşmanın yolları konusunda yol göstermektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT