Dünyaca ünlü İngiliz markası RIMMEL sadece Watsons`ta

Alışveriş Alışveriş Dünyaca ünlü İngiliz markası RIMMEL sadece Watsons`ta

Tarihler: 24 Kasım 2008 Pazartesi ~ 30 Kasım 2008 Pazar

Firma: Watsons

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 24, 2008 ~ Kas 30, 2008
Dünyaca ünlü İngiliz markası RIMMEL sadece Watsons`ta
İngiltere`nin en çok satış yapan makyaj markası RIMMEL, şimdi Türkiye`de sadece Watsons mağazalarında satışa sunuluyor. Reklamlarında Kate Moss`un oynadığı RIMMEL, ruhunu Londra`nın kışkırtıcı, çekici, esprili, yaratıcı, enerjik ve stil sahibi caddelerinden ve insanlarından alan özel bir marka…

Londra Ruhunu Hisset! RIMMEL Türkiye`de sadece Watsons`ta
Şimdi güzellik ve bakım üssü Watsons`a uğramak için çok şık bir nedeniniz daha var. Kısa zamanda İngiltere`nin en çok satış yapan markası olan RIMMEL, güzellikte kuralları kaldırıyor ve "Londra imajını yaşayın!" fikrinden hareketle üretiliyor. Londra`nın her türlü çeşitliliğe sahip renkli sokaklarını yansıtan ürünleri, bugün başta İngiltere olmak üzere birçok Avrupa ülkesinde ve Amerika`da kadınların makyaj denildiğinde aklına gelen ilk tercih…

Zengin seçenekleri ile birbirinden çarpıcı ürünleri olan Rimmel ailesine Glam’Eyes Maskara ve Volume Booster Dudak Parlatıcı ve Ruju da eklendi.
Glam’Eyes Maskara: eşsiz VolumeFlex fırçası sayesinde kirpiklerinize kusursuz bir güzellik katar. Kirpiklerinizin inanılmaz derece etkili ve belirgin görünmesini sağlar. Maskara kirpikleriniz üzerinde adeta süzülerek istenen hacmi kazandırır ve kirpiklerinizin her bir teline belirgin bir görünüm verir.

Volume Booster Dudak Parlatıcı ve Ruj: Volume Booster ile %40 daha dolgun görünen dudaklara sahip olabilirsiniz. Volume Booster dudaklarınızı daha ıslak, belirgin ve kıvrımlı gösteren kolajen ve hiyalüronik kürecikler içerir. Dudaklarınıza anında parlaklık verir ve bu parlaklığı 6 saate kadar koruyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT