Dünyaca Ünlü Markalar İstanbul, Outlet Park’ta!

Alışveriş Alışveriş Dünyaca Ünlü Markalar İstanbul, Outlet Park’ta!

Tarihler: 05 Mart 2007 Pazartesi ~ 08 Mart 2007 Perşembe

Firma: İstanbul, Outlet Park

Adres: E-5 Karayolu üzeri, Beylikdüzü Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 5, 2007 ~ Mar 8, 2007

Dünyaca Ünlü Markalar İstanbul, Outlet Park’ta!

Outlet alışveriş keyfinizi eğlence, çeşitlilik ve gerçek lüksle buluşturan İstanbul Outlet Park’taki ünlü markaların mağazalarında inanılmaz fiyatlara alışveriş yapılıyor.

İstanbul’un en büyük Outlet Alışveriş Merkezi geçtiğimiz günlerde birbirinden renkli sanatçıların verdiği konserler ile İstanbulluların hizmetine açıldı.

Alışveriş tutkunlarının sık sık ziyaret ettiği İstanbul Outlet Park’ın, Beylikdüzü’ndeki görkemli alışveriş merkezinde dünyaca ünlü bir çok markayı bir arada bulabiliyor, inanılmaz ucuz fiyatlara beğendiğiniz her hangi bir giysi veya akseuarı satın alabiliyorsunuz.

İstanbul Outlet Park’ta Barbour mont 100 YTL, Puma marka spor ayakkabılar 60 YTL gibi fiyatlara satılıyor.
Yine çok uygun fiyatlarla sahip olabileceğiniz markalar arasında B&G STORE, DANIEL HECHTER, LESCON, ZARGA, YSATIS, BELLONA, SARAR, CAMEL ACTIVE, ICEBERG, İMZA, SEVEN HILL, CROSS, FAHRİKUZ, YARDS, PUMA, RODİ, ELLE, ASSORTIE, MORGAN, RUGANO, RICCARDO COLLI, COLINS, CRISPINO, ROBERTO LORENZO, STEFANO, SHOE&ME, YKM, CALVIN KLEIN ve daha pek çok seçkin marka alternatifleri yer alıyor.

Birçok markayı çok ucuz fiyatlara İstanbullularla buluşturan Outlet Park’ta alışveriş sonrası cafe ve restaurantlarında dinlenebilir yemeğinizi yiyebilrsiniz.

56.000 m2 kapalı alanıyla ferah ve şık bir mekanda haftanın her günü alışveriş tutkunlarına gerçek outlet ayrıcalığını sunan İstanbul Outlet Park; geniş otopark alanı, restoranları, ve markada sonsuz seçenek olanaklarıyla şimdi İstanbulluları yepyeni bir alışveriş keyfine davet ediyor.

Adres: E-5 Karayolu üzeri, Beylikdüzü/İstanbul
www.istanbuloutletpark.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT